Pensionarerna goes tubing

Ja det har ju varit rena halsoresan an sa lange. Men igar bestamde therese att det var dags att dricka hinkar med sprit klockan 11.45 pa morgonen och jag ar ju inte den som ar den.. (Nar hinken var halvfull gick hon och kopte en ny for att forskra sig om att jag inte skulle hinna bli nykter)
Ja, man hyr en gummiring och en vattentat vaska och sen far man lift upp langs floden. Dar ligger man sen och guppar och gar iland pa diverse barer langs vagen, dar det finns trampoliner, gungor, rutschbanor o.s.v. Vi glomde dock bort sjalva gummiringarna och fastnade pa bar nummer 2. Det betydde att vi fick HETSpaddla hela floden fram da klockan plotsligt blivit 17.00 och man bor lamna igen ringen 18.00 for annars maste man betala overtid. Att aka tar egentligen ca 3 timmar men 17.55 var vi framme sa vi maste vevat pa ratt bra.

Idag har vi bestigit i ett halvt mount everest for att utforska en grotta och sen bara chillat i en bla lagun. Men imorgon gor vi ett nytt forsok med tubingen. Det ar alltsa det den ar staden ar kand for, med all ratt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0