Like something for porno

Porr är balsam för själen. Och det menar jag. Ni som påstår er vara porrmotståndare kan aldrig ha tagit er tid att leta upp och uppleva kvalitetsporren. Det är lite som att säga sig hata knark, eftersom man sett pundarna på plattan. Porr- och prostitutionsdebatten har jag nuddat vid tidigare. Och jag hänvisade till Petra Östergrens bok "Porr, horor och feminister" som jag tycker är en fullkomligt lysande vinkling.

Jag tänkte inte bli speciellt långrandig. Men det jag känner en stark vilja att få lyfta fram, är att ni som avskyr porr och avfärdar det som äckligt, snuskigt, förnedrande eller vad det nu kan vara - ni kastar indirekt skit på samtliga människor med en sexualitet. Ni nedvärderar och allierar er och projicerar. Ni anser er besitta rätten att värdera sanningen i huruvuda en kvinna vill ha den i röven eller inte. Ja, bara som ett exempel.

Mycket porr är skit, i avseendet att människor far illa. Men mycket porr är suverän. Och den verkar ni vara många som vägrar se. Jag är väl medveten om myntets baksida, ja. Och jag menar inte att alla ska älska porren, ni avgör själva vad som får (under)livet att rocka. Men vi alla har en naturlig sexuell drift - så kasta inte allt för stora stenar i glashuset.

En parentes dock: människor med sexualiteter såsom pedofili, nekrofili, zoofili och så vidare, och som är utåtagerande är självklart ingenting jag förespråkar även om jag respekterar ALLA former av sexuella tankar som pågår INUTI huvudet.
Och där rubbar jag mig inte en centimeter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0