Casual monday, scandal tuesday

Jag har haft en mysig morgon med min blondieboobhomie Nadine, men lämnade allt glammigt hemma och var väääldigt casual. Brukar ju försöka göra tvärtom speciellt en höstmåndag, för att liva upp ett annars deprimerat mood som tynger stan. Men imorgon blir det glammigt värre. Bara min dag. Allt fokus på mig. Ego ego ego. Operation. Yeeeey. Tänkte ta tillfället i akt och använda denna underbara tee.Check this out

Mitt HÅR (och inte resten). Helt extensionsfritt. Det börjar taaaaa sig va?! Mjukt som silke är det också trots mina tortyrblekningar. Och hemligheten bakom det heter Joico K-Pak.
 Nytta med nöje?

26 september ska min syster springa Lidingöloppet med en liten twist. Hon samlar samtidigt in pengar till asylsökande barn. Barnen berövas möjligheterna att tillfredsställa sina behov av lek och trygghet och tvingas ofta gömma sig. Med pengarna får de bl.a. leksaker, men också medicin, mat och bostäder. Barn behöver bevisligen få leka för att utvecklas och återhämta sig efter trauman. För att få möjligheten att växa upp och le.

All information finns HÄR!


Inspiration

Godmorgon fantastiska dag. Jag väljer den tanken också varenda morgon oavsett var, när eller hur jag vaknar. Ja, jo, nu kanske jag börjar låta som en liiiite överdriven hetscoach. Å andra sidan kan man väl aldrig affirmera positivitet too much.

Jag kan dock ana en gnutta ilska i senaste inlägg. Som att jag vill hötta med fingret och konvertera människor. Lite Jehovas vittnen över det hela. Och vad jag förstår är alla tecken på det, osäkerhet. Om du inte är 100% lugn i dina ståndpunkter så måste du debattera dig hes för att få ett gäng med dig. Och bli lite mer trygg. Sant, jag skulle tycka tillvaron blev mer fri utan allas panik. Men jag ville ändå inte härja, jag ville inspirera.

Så, kan vi inte alla trotsa en rädsla idag? Pepp pepp pepp.


I don't know if I can yell any louder

Jag håller väl ingen direkt röd tråd här. Ibland kommer mina lite mörkare tankedialoger fram och andra dagar är det min totalt spånbeklädda hjärnhalva som talar. Nu som då även lite foton för den tysta beundrarklubben (I know ur out there, hehe). Idag är det alter egot Bimbo som är aktiv eftersom jag bara kan tänka på mitt stundande uppgraderande boob-job. På TISDAG. Breast breast breast. Har speglat mina 510 cc om och om igen, dags att ta ett glättigt farväl. Inser hur otroligt lustfyllt exteriör är. Har cp-surfat bröstbloggar och plastikkurgi i stort. Nästan så jag skulle kunna hälla upp ett glas vin, röka en cigarill och sitta där med alla bröstbilder och känna in alla energier. Tagggggggad!

Egentligen borde jag totalcrazyfullbokat mig dessa dagar innan för att de skulle flyga förbi men jag kunde inte. Det här innan är så fruktansvärt kul. Ungefär som när man planerar en stor resa eller kanske ett bröllop? Jag ville njuta i längtan, i väntan, i förväntansfullheten. Det är så sällan jag genuint längtar. Varför? Det vet jag inte, kanske för att det i längden blir så tradigt. Lättare att bara vara i nu och ta sen, just, sen.

Jag blir sällan omotiverad att leva. Förutom av en sak. Folks fenomenala förmåga att begränsa sig i sitt liv. Människor är så livrädda. Nästan i vartenda fall där jag ska göra eller uppleva något storslaget, lustfyllt, spännande och galet - men inte bara då, utan nästan alltid - frågar alldeles för många; är du inte rädd för A, B, C, D... hela jävla alfabetet. Jag kan delvis förstå realister, ett mått av realistiskt tänk är sällan skadligt. Men i övrigt då?

Är jag rädd för smärta? Inte så värst. Den är ju uppenbarligen hanterbar. Tycker jag då saker gör fasligt ont? Oftast inte.
Är jag rädd för influensa och HIV? Känns extremt okreativt. Brukar jag vara sjuk? SÄLLAN. Har det ett samband? Högst sannolikt.
Är jag rädd för att dö? Nä. Också sjukt slöseri med energi. Har jag dött än?
Är jag nervös/orolig ofta? Jag kan omöjligt veta i förväg hur något någonsin kommer bli, således finns det ingen logik i att oroa mig.
Är jag överhuvudtaget rädd för tandläkaren, mörker, ormar, baciller eller trånga utrymmen? Delvis. Vad gör jag? Jag utsätter mig för det och kanske lipar en skvätt.

Vi väljer alla vilket förhållningssätt vi tillämpar i livet. Ett sätt är paralyserande skräck inför allt. Ett annat är att slappna av och vara lugn i allt som inte går att påverka. Handspriten tar slut på apoteken och föräldrarna hispar upp sig så inåthelvete för att barnen kan få en förkylning så de själva får en hjärtattack. Fint. Bra.
Skrämmer du upp dig för allt vad du är värd ska du fanimig få se att allt du räds kommer attackera dig, du är ju the perfect target.

Varför gled jag in på detta? Jo, därför jag jag upprepningsvis får frågan om jag inte är rädd? För de mest banala saker. Min fina vän och släkting frågade om jag var rädd för att flyga, varpå jag svarade nej. Då tillade hon snabbt: "Nej du är väl inte rädd för någonting". Det var en fin tanke bakom den meningen men jag är långt ifrån orädd. Däremot vågar jag mer än jag tror är möjligt, därför att jag väljer att se det som kan gå bra. Jag väljer att tro på det bästa. Och ta den eventuella skiten när den dyker upp - vilket den sällan gör. Och när den väl kommer, kan jag ta den med en jävla ro.

Word.


SHM

När jag var yngre var min högsta dröm att bli houseDJ. Men gud sååå jävla mycket knappar och spakar. Så swedish house mafia hann före. Syyyyyyyynd.
Jag hade ju sett aningens coolare ut däruppe med sillisarna i vädret.

Klicka på bilderna för större format

Kids vet mycket väl vem de är och vill bli. Låt dem bejaka det!
Jag tycker man kan se att det stod klart rätt tidigt vad mitt fokus i livet var.
Och är än idag:


Rosa kläder, glitter och stora solglasögon.

 

Äldre män.

  

Nakenposering.

  

Mat och presenter.

 

Mycket rouge, mycket kort kjol samt mycket bröst.Att alltid gapa efter mycket, och ännu mer.Att tänka utanför normerna. (Vi gifter oss)Intellektuell stimulans, annan än den sedvanliga sagan.Och sist men inte minst, hundar.
Vad fattas? Typ berusningsmedel. Men jag fick snällt vänta några år med det.


Sexy bitch

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood whoreJust do it

Okej okej okej har lugnat mig lite. Börjat andas ordentligt. Affirmerat tanken att kreativitet inte föds av stress. Hos mig alltså. Min egen stress och push gör mig bara ohanterlig. Fumlig. Icke konstruktiv.

Jag vill mycket.
MEN.
Om jag dör imorgon gör jag det jävligt nöjd. Nöjd över att jag gör det jag vill. Och inte vill. Och aldrig ångrar ett skit.

Som ni kanske hört förr. IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT.

Who am I, where am I, why, when, how ?

Jag vet att jag totalsuger fethårt på att blogga och jag vet hur mycket jag själv hatar bloggar med zero update så jag kunde ju passa på att be om ursäkt. Är just nu väldigt yr, därav rubriken. En helt konstig kombo av människor har smsat mig idag, jag har sprungit runt i ett virrvarr och plockat upp saker jag glömt efter mig på mina nattkavalkader. Det är en ny ledig vecka, har sovit crazybananas tider och så hade jag hundra blogginlägg att ta igen hos Gynning. Hon gör mig alltid dimmig, dels för att hon skriver grammatiskt dåligt (hon är den ENDA i universum som kommer undan med det för övrigt). Men också för att hon är en studsboll och hennes studs smittar av sig. SHE BRINGS OUT THE FUCKIN BEST IN ME. Hon inspirerar mig till den galenskap som jag allt för ofta stänger in inuti mig! TACK för det, för utan henne (och andra mindre inspirationskällor) skulle jag förbli en passiv hösäck med ordinarie skitjobb och dagishämtning/lämning och ajabaja. Varför är det så? Är jag en skittråkig fantasilös grå prick egentligen? Är alla det? Nä, då får vi ju en hönan-ägget situation!

Ena stunden vill jag ligga på en divan i Paris nattglam och sippa torr champagne, andra mocka hästskit på en gård i Dalarna. Se ut som  Lady Gaga och spela bort någon rik gubbes pengar i Vegas vs stilla dricka ett glas vin på balkongen på odenplan. Rädda djur från gatan eller fläka ut mig i Playboy?
När jag tänker dessa kontrastrika tankar får jag nästan panik. Blir manisk inuti och tänker. Vad gör jag? Vad SKA jag göra? Vad söker jag? Men framförallt; måste jag välja? 

6 days

Sista dagen på jobbveckan idag. 6 dagar kvar till OP. Men måste försöka ta vara på varje dag ändå trots längt längt längt. För er som inte vet älskar jag att bli sövd, älskar sjukhus, älskar läkare, älskar allt som är kliniskt rent, sterilt, vitt, och såklart omhändertagandet. Mamma har en teori om att jag tycker om detta på grund av bristen av affektion som barn. Om det inte är därför så är det väl för att jag är en ständig sucker för att bli ompysslad och daltad med. Fast det kanske jag är just därför också? It beats me, jag minns inte, och idag får jag kärlek så det rinner över anyway och NU är ju det viktigaste, glöm inte det!

För övrigt har jag big plans - har nu bestämt mig för att bli med hund tämligen snart. Kanske redan nästa sommar (!)
Efter många års letande efter den ultimata rasen för mig har det äntligen klickat. Komiskt nog älskar jag spagetti och köttfärssås och rasen heter Bichon bolognese. Egentligen föredrar jag stora hundar men får rucka på det nu eftersom han kommer behöva hänga med överallt. Så HÄR ser de ut.

Vila från verkligheten

Nothing to say, är på jobbet. Det är typ, skönt?
Har insett att jag gillar all egentid man får ombord.
Och tiden med Therese.
Dessutom måste det vara väldigt bra för huden att undvika solljus så mycket. Inga rynkor!

Positiiiiiiiva, ja ja ja.

Fairytale

Jag hade en fin tid på Åland, väldigt genuin, äkta och otvingad.
Nu på väg hem till Stockholm med en låååång kväll/natt framför mig. Jag älskar känslan av att inte veta exakt var och när, bara med vem. Inte hur eller varför. Skapa en saga sekund för sekund. Och hålla nuet jävla hårt i handen.
Bara vara, i sus och dus. Och rus!


Embracemesurroundme

Det här är ett sånt inlägg som inte bör innehålla punkter eller kommatecken som bara ska flyta som en evig flod precis som mitt universum gör där jag är finns ingen början inget slut allt är ett evigt kretslopp där styrkorna ökar svagheterna förminskas där belöningarna haglar över mig varje dag där jag är ett med alltet det enda som finns är flöde

Flöde


What a wonderful world!

Imagine,
imagine yourself not feeeling any pain,
not feeling any suffering,
but feeling good,
feeling free in your mind.

Imagine yourself floating in the air,
with your arms out like an eagle and your flying around,
and everywhere you see there are people,
and the people are smiling,
and everyone is having a good time,
people are loving one another,
sharing with one another.

Imagine a world
where there is only peace,
where there is no anger,
where there is no hate,
where there is no war.

Imagine a world that is full of nothing but love,
and full of nothing but joy.

This world is something that we need.
Imagine!

Imagine a life with no ending,
everyday will be a new beginning,
a life that is happy and strong,
full of things that'll never go wrong,
so come on let's hold, get together,
and let's sing this song forever,
what a wonderful world!"Im not sure she believed u were a real person!!"

Inte första gången jag hör ovanstående.

Är det deras fel, överdriver folk vem jag är? Eller är det lyssnarens fel; bor de i en liten låda?
Eller är det jag som verkligen är ett fenomen nu som då?

Jag hoppas på det sista men tippar på nummer två.


Can't help it, I can't

Min minisemester börjar nå sitt slut vilket verkar rättvist eftersom mamma märker av min understimuli.

1. Jag satt i en gungstol och skrek "SPAAAAAAAAAAAAAAAARHALLLÄN, viiiiiii jör Åland billigarä" följt av ett asgarv.
2. Mormor talade om någon Kristina varpå jag avbröt; "HON Ä FÖDD I DUVEMÅLA HON" och sedan vek mig av skratt.
3. Jag slutade aldrig skratta utan upprepade diverse skit men utan att öppna munnen och ropade, "se jag buktalar".
Ja. Avancerad humor.

Inte alla är så priviligerade så de fått höra mig skratta på riktigt. (Bortsett från mina arbetskollegor). Men jag har en tro, att det är när man hört detta vrål/skrik/panikbröl som man slutligen bestämmer sig för om man älskar mig. Eller verkligen inte tål mig. Och just därför kväver jag det in i det absolut sista. Allt har sin tid, liksom.


Pinigt, kuta, hevvigt, och ja BAH!

Heh. Men jag är ytlig nog att slänga in en bild från nutid också. Just för att det inte ska kännas pinigt. Kommer ni ihåg att man sa PINIGT? DET däremot känns ju pinsamt.


Gammalt groll

Förr tyckte jag det var pinsamt när jag ändra åsikter eller stil eller whatever. Så pinsamt så det ibland hämmade mig. Men kom in i matchen, vadå pinsamt.

Så här såg jag ut för mindre än bara två år sen. Läge att skämmas? Näääh.
Malmoe

My beloved Malmö, sommar & höst.
Im a slut, deal with it

En nöt att knäcka. Eller ja, ni måste inte knäcka den, men jag kan inte låta bli att åtminstone snurra den, suga på den, gnugga och banka den i olika ytor och se om den ändå är hel? Monogami alltså, för vem?

I'm in between här. Jag har alltid varit promiskuös. Från början kåt, glad och tacksam. Värderade inte det sexuella som något särskilt, fint, något för TVÅ, något jävla pretentiöst skit. Jag härjade på. Inte helt länge dock, då det lilla samhället jag växte upp i, inte såg med blida ögon på detta. Jag stack fysiskt sett från min hor-dom, men hittade inte tillbaka till det frimodiga, lustfyllda och härliga. Bara delvis. Kombinationen yttre påverkan och känslig ålder tog ut sin rätt. Idag sörjer jag förlusten av den genuint fria oförstörda slampan och plåstrar om henne för allt vad jag är värd.

Lösa sexuella förbindelser och att leva med flera partners är långt ifrån samma sak, men där är vad jag anar bakgrunden till min förvirring kring mina framtida relationsambitioner. Min natur att inte begränsa mig sexuellt? En del pratar om polyamorösa människor som om de vore en helt egen art. Kanske psykiskt störda (vem är inte det anyway?) eller än värre, som om de inte vet vad kärlek är. Jag är uppvuxen i en för mig, fin och kärleksfull kärnfamilj med mamma, pappa och barn. Kan jag tänka mig en likadan familjekonstruktion? Absolut! Kan jag tänka mig en helt annorlunda familjekonstruktion? Det vet jag inte än, men å andra sidan blir jag väl så illa tvungen, eftersom jag varken vill eller kan plocka ut passande antal människor för att spela i min egenpåhittade marionettföreställning. 

Vad jag förstår fick monogamin sitt fäste här, i takt med att kristendomen spredde ut sina manipulerande vingar. Ju mer jag läser om kristendomen, desto mer föraktar jag den. Alltså blir även monogamifrågan skuggad av obehagskänsla. Vilket är synd eftersom jag i detta nu skulle vilja vara helt opartisk. Mitt hjärta lutar sig mot poly, hjärnan mot ett du och jag.

Vi möter människor genom livet som på oräknerliga sätt berikar oss. En del skrattar vi med, andra plockar vi svamp med. Vissa sover vi med, några andra knullar vi. Somliga tar vi hand om, kanske reser vi gärna med någon speciell. Cyklar, bygger modellskepp, promenerar? Socialt utbyte. Men något har de väl alla gemensamt, alla de vi aktivt valt att dela livet med. Kärlek. Eller? Att begränsa en annan människa bort från möjligheten att uppleva nya berikande relationer vare sig det är med stånd eller inte känns vansinnigt.

Om vi bestämt delar upp alla två och två får vi ett lydigt led. Lätta att kontrollera, lätta att hålla reda på. Det blir en struktur.
Om vi då är tre, fyra eller bara en för den delen blir det knepigt med fester och ansökningsblanketter, håhåjaja.

Många påstår att tvåsamheten är naturlig och självklar men onanerar sig ändå halvt fördärvade i förhoppningen att den nyklippta gräsmattan och kristallkronan ska hänga kvar. Jag  upplever åtminstone just den aspekten som den mest komplexa, alla andra intressen som går isär, är det ofta OK att dela med någon annan.

Jag vet kanske inte mycket i den här frågan men EN sak vet jag - och det är att jag aldrig tänker framleva i en relation där min omplåstrade slampa får en törn till!

Nä.

Kan nog inte tänka mig livet utan mitt blonda svall.
  


    
   
 


Unfair

Ja. Jag fattar väl att en webcambild i dålig upplösning med löshår, läppar och smink väger tyngre än en 10 mpx acne, osminkad, 10 år gammal bild.
 
Vi gör ett nytt försök då? 

  

  

Eller...

...ska jag för alltid vara en blond uppblåst het ankläppis?
NADINE?Passion

Gåshud @ 1.03Kids kids kids

Barn i min närmsta närhet älskar alltid mig mycket, och jag har undrat varför? Jag leker minst av alla, blir trött efter 10 minuter, har delvis bacillskräck och är knappast alltid så pedagogisk? Kanske just därför. Antar det är jag som lär dem använda halvfula ord frekvent också eftersom det är så hysteriskt kul med saker de inte "får". Inga aja bajor här.  Men most important, jag förställer mig inte, jag är JAG och det känner de garanterat av. Klart man gillar nåt äkta?
Igår orkade jag dock mååånga timmar med full rulle och fick belöning. När det var dags att sova var det bara Mia som gällde (jag brukar inte gå före fammo). OM man smälter när en sån här liten krabat kurar in sig i bröstkorgen och myser?


Mamma till en fetisch(ist)

En bok kom till mig på ett symboliskt sätt; Att må dåligt är en bra början.  I vanliga fall brukar kategorin "självhjälp" inspirera och peppa mig som fan. Få mig att jubla typ. Men den boken är så jävla right on it på alla punkter så jag instinktivt vill kasta den i öppna spisen samtidigt som jag krampaktig vill hålla den i famnen. Den gubben vet fanimig vad han snackar om och jag känner att jag bara klarar av små doser i taget. Således, efter några kapitel behövde jag luft så mamma och jag slog till med en spontan photo shoot med temat "Vin som självhjälp". Ja, på skoj alltså. Att asgarva förlöser onekligen en del spänningar, ask me!

Nu är hon inne i stan på kulturnatten och agerar levande bok. Hennes titel är Mamma till homosexuell dotter och så får man låna henne en viss tid. Ganska fyndigt upplägg va?

Jag nämnde vid ngt tillfälle att jag varit på fetischfest och mamma drog därför slutsatsen att jag är fetischist. Hon verkar dock inte helt på det klara med ordets innebörd då hon igår uttryckte följande; "Nästa år kan min titel vara Mamma till en fetisch".  Hahahahaha.

Jaja, här är några fantastiska energibilder!
Mamma pup pup

Inte nog med att mamma hade bakat sitt goda bröd enbart för min skull, hon gav mig pedikyr idag. JA! Jag gav henne 15 sekunders undervisning men fick en lång stund i himlen. Nu står rosévinet på kylning och räkorna redo. LIVET LIVET!

Pimpade händerna också!


Learn it, live it, love it

Jag känner mig några hekto lättare när jag skrev föregående inlägg. Jag vill poängtera det faktum att hur jag än skriver för dig, dig och dig, vem du än må vara och hur mycket du än moraliserar, så är min avsikt att alltid var ärlig. Jag skriver utifrån min sanning och mina vägval.

Iblan kan jag uttrycka mig väldigt plumpt, dels därför att jag ibland ordbajsar innan jag tänker. Dels för att jag har en provokativ sida som pockar på. För mig har det varit en lång och ibland mödosam kamp att bryta mig loss från inlärda mönster därför att jag som barn sällan ifrågasatte vad som tutades i mig, från vilket håll det än kom. Jag kan därför känna ett starkt obehag av såväl unga som äldre som utstrålar en "falsk" sanning. Som inte brutit sig loss eller som aldrig tänker hoppa.

Jag tänker inte avsätta tid för att umgås med människor som bara väljer rädsla, som enbart kritiserar och tänker i färdiga system eller väljer mig som en bekväm möbel. Jag tänker inte bara umgås med snygga, rika, begåvade, välutbildade, vältaliga akademiker eller den totala motsatsen. Jag ÄR naiv när jag går in i olika möten och snubblar ofta, då min förmåga att på ett rättvist sätt sålla ut min klick är relativt begränsad. Kanske p.g.a. egna neuroser. Jag har skämts mycket för dessa misstag. Men jag tänker inte skämmas längre. Jag tänker lära mig älska den delen av mig som trots allt är oskyldig och fin, som vill så hårt, som vill acceptera. Även om det så är var 10e människa som är genuin, så är det värt alla de 9 som satt lite för löst eller tight. WORD!

Något att alltid minnas

En liten reminder;

"En människa som är uppfostrad med moralregler utan att ifrågasätta dessa under uppväxten, har ingen möjlighet att undvika att själv utvecklas till moralist. Moralister förnekar och förtrycker sexualitet och ofta även all annan njutning. En människas ansträngning att förtrycka sin sexualitet tar så mycket kraft att denna ansträngning förvrider resten av personligheten. Anledningen är att det är omöjligt att förtrycka den sexuella energin. För att överhuvudtaget kunna leva vidare blir moralisten också hycklare. Moral kan inte finnas utan hyckleri och vice versa.

Varje människa som moraliserar över en annan människas beteende har själv en undertryckt känsla av att göra detsamma. Utan dubbelmoral och hyckleri finns inget behov av att moralisera över någon annan."

Spot on.

(Jag har själv varit en riktig moralfitta som ung, vilsen med små bröst och för lite smink, men försöker befria en bit i taget)


Nails nails nails

Fööööööööörsta lediga dagen på veckan = s w e e t. Är på väg hem. Mår skitbra. Har haft en mysig morgon, ätit en extremt givande lunch, sprungit vilse runt halva östermalm med packning och landat på t centralen lite väl tidigt. Tack gud för läppis och trådlöst bb. Avskyr att vänta.
Idag på väg till stan följde en (het) kostymnisse efter mig, kruxet var bara att han hela tiden hamnade framför mig och fick mecka på för att hänga med. Sist och slutligen hittade han ett tillfälle.

Kostymnisse: Ursäkta, jag måste bara få säga; fantatiska naglar!

Jag: Tack, vad gulligt!

KN: De ser farliga ut?

J: Ehh... ja eller nä eller ja.

KN med hög röst: Är DU farlig?

J: Haha. Om du vill?

KN: Gud. Här! - räcker fram 12 rosor + mobilnummer - Måste rusa, ha det fint!


Jag undrar, gav han mig rosorna hans dejt/flickvän skulle få eller hade han själv fått dem tidigare?

Fint iaf. Jag försöker själv strö komplimanger till främlingar men jag gillar inte blommor.

Walking on a dream, how can i explain?

Jag längtar hem till Vandö. Alltså längtar. Att vakna nere i strandboden, äta frukost uppe på altanen med ett glittrande hav, ligga i hängmattan och läsa en bok, se mamma o pappa leva sitt stilla liv. Andas in kvällen. Åka båt och bada bastu mitt i sommaren. Hänga lite med mommo. MYSA.
Klyschigt? Den platsen ÄR en klyscha. En jag-finner-verkligen-inga-ord-plats.

Jag längtar så mycket så jag stryker min lediga vecka och åker dit, vilket känns ovant då jag sällan har valt bort raj raj för den totala motsatsen. Men jag har liksom lite halvt föraktat sommaren i år, inte alls orkat med den. Bara väntat på hösten. Men nu känns det helt OK, som att jag kan somra lite.

Ghost Busters

Det spökar på båten. 

Jag vet inte om jag försökt beskriva det här förut men när jag var liten fick jag ofta en konstig känsla på kvällen. Min kropp gjorde allting i snabb fart men i huvudet kändes det som slow motion. Och som att någon iakttog mig och påpekade hur långsamt jag gjorde allt, trots att jag ju i verkligheten var snabbare än vanligt. Svårt att förklara riktigt. Ibland stegrades känslan så hårt så jag fick en stark oro i kroppen och kunde inte sova. Allt som oftast gick det över efter en tid (någon timme?) och jag återfann ett lugn, men ibland var jag tvungen att gå och lägga mig hos mamma och pappa. I samband med det har jag tydligen uttryckt obehag för "den eller det" som var i mitt rum och inte gav mig ro.

Vid flera olika tillfällen oberoende av varandra har både jag, Therese och flera andra varit med om märkliga oförklarliga saker här ombord. Idag när jag stod i ett städskåp kom den här känslan krypande på mig och det var precis som när jag var liten. Obehagligt och märkligt och jag kände mig definitivt inte ensam. Jag tog hissen därifrån och så småningom försvann känslan. Känns halvkul att gå omkring här ensam på nätterna nu?

Everybody is lookin' 4 somethin'

Jag är en så mycket gladare och mysigare människa nu. När jag fick sova. Det första jag såg under min frukostsurf var att min Gynning blivit riktigt mörk. Och genast ville jag själv skena till frisören och färga mitt hår svart. Jag tror jag skulle vara riktigt het. Men jag har ju gjort diverse drastiska hårförändringar i mina dar och fetingångrat mig 3 timmar senare. Sååååå jag väntar och låter tanken mogna. (Känner jag mig själv rätt har jag dock redan bestämt mig och blir mest irriterad på att gå runt och vänta och "låtsas" fundera, men jaja)

Nu ska jag ut på havet det blå igen en vecka. Och förmodligen bryta varenda nagel. Skepp o fuckin hoj!Sömn

Har glömt hur fett det kan vara att stänga av mobilen. Datorn. Fönstret. Huvet.

SOVA. ENSAM. TYST.

Ciiity

Hemma! Ja det var en extremt snabb visit men den kändes lång. Hela veckan har känts lång eftersom det hänt så mycket på väldig många fronter. Surt, salt och sött, verkligen.
Är tillbaks i stan, helt jävla utmattad och oinspirerad idag. Men det är bara att kleta på masken och en rosa marrängstass och suga ur den sista sötman. Tror den här dagen blir ödmjuk och lite mer korrekt än vanligt. Fast i de lugnaste vatten?

Annars har jag spikat OP-datum. 1 sept. Så nu räknar vi ner!


Uppfylld.

Har haft en HELT fantastisk dag med himlen, solen och havet. Trots att det har varit massor med människor around har jag känt mig meditativ nästan hela tiden. Jag sov lätt men lyssnade ändå på allt buzz omkring. Njöt när händer strök min rygg och nacke. Myste i mötande dialoger.

Och allt det andra, med fisk som vi fångat själva, mormors bullar, flädersaft, barn med spring i benen, jordgubbstårta, badplask och en fantastisk plats där energierna aldrig mattas ut.


Is it true, is it over?

Yes. I think it's time. Jag kan härmed basunera ut att jag är 100% singel. Jag har inte varit det på 15 månader. Jag har ju inte varit i en monogam eller "vanlig" relation om jag ska använda ett ord som människor vill kunna relatera till. Men där har ändå funnits en speciell man som höll mig off the market inofficiellt. Ni vet nog vem jag pratar om.
Jag befann mig litegrann i ett ingenmansland. Ville ju vara med honom men monogami och ett "vi" var inte aktuellt även om jag hade drömmar ibland. Samtidigt kunde jag aldrig ge mig hän någon annan eftersom jag var rädd för att förlora eller ja, liksom vara tvungen att aktivt välja bort honom på grund av en ny och mer "vanlig" partner.

Men nu har han träffat någon och blivit kär. Och monogam. Så nu skötte det sig liksom av sig självt. Först kände jag sorg. Men tack och lov inte missunnsamhet, eftersom han betyder så mycket för mig. Och jag vill bara tänka kärlek. Det har varit min absolut coolaste och finaste relation till en man och det var en väldigt speciell tid. Den har varit skrämmande, utmanande, utvecklande och varm. Han har pushat mig så otroligt mycket, inspirerat och sett mig. Lyssnat på mig med en helt fantastisk ödmjukhet. Hållt min hand när jag famlat i blindo och alltid varit varm. (Och het) Så fint.

Men efter sorgen kom en befrielse. Och just nu känns allting väldigt väldigt bra. Som att allting gick i lås plötsligt.

Things you might need to know

Jag har 2 timmar på Ålands hav framför mig så jag tänkte att vi kunde hänga lite.  Och prata om mig.

Visste ni att jag tycker jag själv är så het så jag blir upphetsad när jag speglar mig. Eller att jag har väldigt lätt för att missbruka ALLT. Att jag blir kåt av armband och gigantiska bröst. Sjögräs ger mig panik, alltså kan jag aldrig bada. Är egentligen manisk renlevnadsmänniska men har helt ignorerat den programmeringen. Tycker porr är den bästa medicinen. Har en iq över 120 men hade hellre varit dum i huvet. No brain no pain, ni vet. (Men jag kan inte läsa kartor). Blir lugn av paragrafer, manualer och listor. Älskar att kyssas. Hatar inte mycket. Det skulle väl vara close minded människor isåfall. Och särskrivningar. Vill bli hemmafru!
Dubbelhaka funkar med väldigt mycket stora bröst.

Jag behöver inte sova eftersom jag är nipprig och lever på endorfiner. Prajden är över, allting tar ju alltid slut. Igår väldigt fin dag med mina favortimangosiner. (Mangosin = gay) Sen var det snuskfest med Nadine o co. Inte så överdivet snuskigt dock då brunstiga små pojkar med jeans o t shirt var där men I had fun. Nu ska jag packa ner en bikintrosa, min necessär och en keps och styra kosan hemåt och umgås med min familj. Mysigt!

Jag såg ut såhär fast utan kjolen och med nästrumpbyxor. Och rosa stripper shoes. Minus dubbelhakan!


GUUUUTEN morgen

Igår drack jag sisådär 10 glas vin med syster och Katja. Sen kom Sabina med tåget mitt i natten. Jag har alltså celebert flatbesök såhär prideparaden till ära. PARAAAAAAAAD Fuck vad roligt. Ska trycka in mina boobs i ett litet leopardmönstrat urringat stycke och någon muskort kjol och vara skitstolt.

Såhär vaknade jag nu dock. Halvet men brown!


RSS 2.0