Livet är för kort för att leva någon annans dröm.

En tanke som gör mig väldigt lugn och behaglig är alla de mål, drömmar, önskningar, hopp, värderingar, lustar, tankar, förluster, sorger och liv som existerar. Som man inte kan värdera eller dömma eller jämföra eftersom de alla startar på ett tomt papper utan kolumner för rätt eller fel.

Och att vi är ensamma i det, vi måste alla rädda oss själva.
Men att vi i den ensamheten ju alla ändå är tillsammans.

Happy happy good good!

Ja idag hade jag en sammankomst med min vackra plastikkirurg som dagen till ära bar röda byxor. Vi dillade och dallade och han ville mer än gärna köra över mig, men jag har lärt mig ett och annat nu efter drygt 11 månader (+ hjälp av min peppcoach) och han lyssnade på mig! Och lyssnade, och FATTADE. Alltså sker nästa tissoperation om en dryg månad och det blir 800 cc som jag önskat från början. Guuuuud. Can so not wait!

Sen gick jag och gjorde alldeles för långa naglar = jag har cp-svårt att skriva på datorn. Så hejdå.

(Nej inte riktigt såhär)


Pimp My Pride

Onsdag ojämn vecka. DET betyder att en själlös (ja det känns så), svullen och riktigt trött sjöman dimper ner i sängen. Sin EGEN säng! Nästan inget slår denna känsla, totalt urlakad på varenda kraft i kroppen men lycklig över den stundande veckan med 168 timmar som jag har makten över. 

Det flimrar bilder framför ögonen. Paljetter, 15 cm klackar, rosé, samtal, vulgära kläder, glammig smuts och ett blurr av osammanhängande könsorgan i en karusell. Könsorganen är PRIDEn till ära. Krakel-spektakel-veckan som är en frisk fläkt i gråbrunbeiga Sverige! På lördag är det parad, tänk om alla dagar såg ut som den?

Livet livet...

...är bra, även om jag haft diverese utbrott denna vecka. Kanske jag börjar lära mig lacka ur och inte bara le och nicka hela jävla tiden. Jag är rädd för att min ilska ska bli så otyglad så att jag skriker helt obefogade saker dock och försöker därför endast ändra mitt tonläge. Att skrika "och vad fan har du för hårfärg egentligen kärring" p.g.a. hennes översittarfasoner känns ljummet. Men Im trying. Vissa människor är så sjuuuuuukt manipulativa så jag tappar hakan. Jag blir ju så fetmanipulerad. Står där som ett fån och ser det hända!

Imorgon är jag dock tillbaks på land och blir glad och fin igen.


It's time.

Yes darlings nu blir det sämre update en vecka igen. Packar väskan och är påväg till jobbet. Apatråkigt, ja, men bra för kroppen som inte fått så mycket näring denna vecka. Och så är ju Therese där och väntar på mig. Jag tänkte ge henne en present. Hon är den roligaste människa jag känner att ge presenter till, därför att hennes glädje och tacksamhet vet inga gränser, samt att hon har ett så fruktansvärt roligt tonläge med tillhörande trudelutt till då. Men det är inte bara därför, det är också för att jag tänkte tvinga henne att hjälpa mig panta 600 petflaskor i Visby i helgen och hon bör väl få lite lön för förudmjukelsen. JA, 600 stycken! Rena ram(a)lösakalaset. Visste ni att EN återanvänd flarra sparar lika mycket energi som en kokplatta gör av med på 10 minuter. Ja ni ser, vi ska vara verkligt tacksamma för vilken insats sopkorgsrotarna gör för miljön. Och nu ska alltså jag dra mitt strå till stacken.

Hoppas ni alla får en fantastiskt solig, fin, snuskig och romantisk vecka. Känner ni altruismen, va va? Puss!


Motsats

Det är sista dagen på min lediga vecka. Känner mig väldigt nöjd och tillfreds med hur den förlöpt. Nu har jag dock feber och får ställa in mina sista planer, men jag tolkar det som kroppens sätt att streta emot och kräva fullständig vila. Tänkte på ordet motsats idag. Mot sats. JA! Ni ser, jag har vaknat ur mitt frigida ide och objektifierar numera alla som kommer i min väg. Sex sex sex. Porr porr porr. Det känns sjukt bra!


NOW we´re talking.

Jag (typ) lovar att detta är den sista SW videon på länge. Men DEN HÄR var genialisk. Exakt som jag skulle gjort den; SER NI KÄRLEKEN? SER NI HUR UNDERBART DÄR ÄR?Jag är gärna full en måndag!

Nej inte nykter för 5 öre. Det började med 1 helt oskyldigt glas rosé med St. Fortsatte 2 med Na och spårade ur 5 med Ch.  Dagsfyllor är fint. Hänger inte ut några namn eftersom måndagsfyllor är lite halvpinsamma. Även om jag typ är den enda av oss alla 4 som har druckit vin och inte läsk. Haha. Haha igen. Jag ska hoppa hopprep tills jag nyktrar till eftersom klockan är så lite.Dåtid, imperfekt

Jag har sjukligt lite kläder för att vara tjej. Därför att jag slänger och ger bort halva garderoben med jämna och TÄTA mellanrum. Får psykbryt på överfulla skåp. Min syster och hennes tjej kan skatta sig lyckliga som får ärva mina avlagda men sällan slitna paltor. Känner mig dock alltid såååå nöjd efteråt. Fri och ren typ. Brukar tänka att det skulle vara skitkul för mina barn att få gräva bland allt när de är i min ålder men var fan skulle man förvara grejerna i 40 år? Nä.
Jag har svårare att skiljas från skor men å andra sidan har ingen samma gigantiska fötter som jag.

Jag har gjort det idag, grävt och rotat i min skrubb som jag har här hos mamma o pappa. Jag brukar kika in lite varje gång och slänga stuff, men från att ha varit sprängfylld med "detta kan vara bra då...." är den snart så gott som tom. Till mammas förtjusning. Jag har inte svårt att göra mig av med saker egentligen, men ibland tar det ändå emot för jag önskade att allt skit gick att återanvända i miljösyfte. Men jaja.

Det jag skulle komma till var att jag hittade en mobil jag använde för 1,5 år sen som jag helt sonika fick igång. I den fanns 126 sms från då. Jag ville nästa böla en stund därför att det hände så otroligt fina saker känslomässigt som jag är väldigt långt ifrån nu. Dessutom fanns där flera sms från Martin, han jag trodde var min blivande man, som sedan dog i en hjärntumör senare under året. Väldigt fint att ha dessa minnen kvar, men tungt.

I samma veva skickade Therese alla låtar vi lyssnade frekvent på under vår resa och när de började skräna ur högtalarn blev det för mycket. Minnen och dåtid är fint men i lagom dos.

Mitt passionerade Vandö

Jag har känt aversion mot Åland ända sen jag lämnade ön för 8 år sen och jag vet med säkerhet att jag inte kommer återvända. Men just den här platsen är trots allt den mest fantastiska plats jag känner till. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, något händer när jag kommer hit.
Fina känslor strömmar i mig!


My day in pictures

Vi begravde Igge som vi körde på inatt vilket var tråkigt, men förutom det har dagen varit fin. Min första riktiga sommardag kändes det som. Melon, jordgubbar, glass, vin, god mat,  båtliv, sol och total avslappning med familjemys.
Förlåt om jag tjatar...

... men jag kan inte sluta youtuba sensation videos. Ah! 31 oktober kommer det en mindre variant till Köpenhamn för andra gången ever. Om jag redan laddar!

WE ARE YOUR FRIENDS!

Med den här låten på högsta volym har jag lust att ställa mig på ett bord i skyhöga klackar och slänga med håret!Och så var det egopics @ Bali.

Där vi fastnade längst, där spriten flödade, där våra promenader till stranden tog en halvtimme eftersom vi var i ett rus som aldrig ville ta slut. Där vi garanterat skrattade mer än vi någonsin skrattat och där vi ville stanna för alltid. Där tiden tycktes stå stilla, där jag välsignades med en ständig whiskyröst och gärna skränade ut den. Där vi höll käften ett helt dygn och där varenda sekund innehöll allt vi letade efter.

Trots att stranden var den fulaste och trots att maten smakade apa.

Och där vi svettades så sjukt mycket så vi fick ha en handuk mellan benen när vi satt ner.
Where we were at. April/May

Jag kan inte sova eftersom jag fastnar med ögonen på bilder från SYOA-resan. Gud så fint vi hade det, vilken helt fantatiskt period att tänka tillbaka på. Ja jag vet att jag är kass på att leva nuet. Flackar ständigt i förflutet och framtid. Varför gör jag så?

Här spenderade vi våra sista veckor på en öde strand med låååååååååååånga dagar och lika långa samtal. Vi åt kilovis melon och mango och läste böcker. Och brände röven eftersom jag blev nudist light. Vi var så fed up på att sola så vi nästan ville gråta - man kan definitivt få för mycket av det goda!

Men mysigt var det med bara bröst, rödbrun rumpa och inoljade kroppar!
Tatueringsplaner

Jag har fått obsession på tatueringar. På killar är det ashett, hur mycket som helst och hur smaklösa som helst. Jag vill själv göra flera stycken. Nadine målade ett ankare och skrev BÅTLUDER på min arm, och ett hjärta. Den var fin och kunde ju symbolisera dessa år på båt men vet inte om det känns särdeles hett vid 50?

Fear is temporary, regret is forever. Det skulle jag vilja tatuering in någonstans, typ i sidan.
Och så det hysteriskt roliga I blow 4 blow typ på blygbenet. Hah.
La Bella Vita känns också symboliskt om inte Lindsay Lohan hunnit före.

Här kommer en fin variant av with or without you som kanske vaggar mig till sömns. Imorgon väntar en mysig dag!Jag och Ni

Har spenderat dagen med fina N, som liksom varje gång får mig att känna acceptans inför allt, och lite mindre frigiditet. Jag känner en spirande värme över alla de varma, genuina, accepterande och fria spirits som huserar i mitt liv. För varje nytt, speciellt och äkta möte växer jag själv, och tror att jag hela tiden kommer närmare en förmåga att verkligen älska och känna samhörighet på någon form av nivå, vilket är nytt för mig som varit mycket med mig själv. Jag tror fortfarande på att jag själv är min bästa vän dock eftersom det är mig själv jag ska älska och hänga med hela tiden!

Jag känner kärlek, acceptans och glädje. Och lite mindre neuroser och rädsla. Såna dagar gillar jag!


Twitter

Eftersom jag suger på att uppdatera här har jag börjat twittra lite mer frekvent på

http://twitter.com/tuttbarbie


Utopisk eufori

Pendlar mellan en utopisk euforikänsla och samtidigt tomhet. Amsterdam var en fristad (inte bara med horor och knark). Sensation white - en obeskrivlig upplevelse som gjorde att jag ville brista ut i gråt när vi kom in på arenan. Musiken, atmosfären, den totala känslan av acceptans. Allt är okej, alla är okej, och alla är ett. Så fint.
(Jag stod still, typ, aldrig)

Som alltid när jag upplevt något så stort känner jag en saknad efteråt. Samtidigt som jag känner en stark glädje.

Sensation white

Nu åker vi då till Amsterdam, bor på lyxhotell och träffar helt galna människor på världens största dansfest. Japp - Sensation white. Om jag är nöjd? Hah, typ JA.RSS 2.0