It's a first.

När människor går in i kärleksrelationer av den romantiska arten och blir förälskade och hela paketet verkar det finnas en slags mall att följa. Som många följer. Mallar är väl bekvämt och allt förvisso.

Gulp. Nu är det första gången för mig, såtillvida att jag aldrig känt såhär förut. Klyschan, jaja. Men det är sanning. Jag har givetvis varit del av relationer där det funnits värme och kärlek och snusk i en fin förpackning. Tidigare har jag slunkit förbi etiketteringen med motiveringen att jag träffar flera män och det är "typiskt Mia". Någon slags tolerans från omgivningen att jag hoppat runt i varma famnar på enkla och ömsesidiga villkor, en slags poly-light-livsstil kanske?

Men det här är något annat. Det här är synk. Kompabilitet.
Det här är jag-vill-bara-vara-med-dig-nu.
Jag mår jävligt bra med den här människan. Och jag vet nu att han också gör det, med mig. Det är lite därför jag lyfter bladet från munnen efter en månad. För att jag vågar outa det och vill gärna. Klart som fan man vill få dela med sig av fantastiska känslor som dessa!

Det absolut bästa i ekvationen är att jag är lycklig och stark ensam. Men nu får jag vara det tillsammans med någon annan. Inte på grund av någon annan. Eller med allt för mycket hjälp av någon annan. Vi är liksom två människor som mår bra på varsitt håll. Och vidare jävligt bra tillsammans.

Han heter Mikael och är alldeles alldeles fantastisk. Han gillar mig trots att jag låg på hans badrumsgolv som sju svåra år och kräktes gammalt champagneblask idag. Coolt, va?
Inga skor än..

... men visst ser man att jag har ryskt blod? Suddet symboliserar att det trots allt inte är mina närmaste släktband.

Nu: taxi mot champagnefesten.Problem.

Detta eviga dilemma. Stövel eller sko. Sko eller stövel.

Jag har bara en topp på mig så stövlar vore mer heltäckande.
Men å andra sidan visar jag ju inte brösten överhuvudtaget så då behövs ben.

Eller.

Åh.Outning right back!

I sann bloggaranda vill jag precis som hon delgett den ovetande världen min existens, göra likaledes.

För datumgillare: startskottet för resa nummer två gick tjugosjunde i nionde tvåtusennio.

De organiserat kaotiska själarna med inlevelse och blommande ordslingor,
de är sällsynta
.

Så beskrev hon mig. Jag minns det som igår när den stora människan i den lilla förpackningen plötsligt uppenbarade sig. Bara sådär. Hon hade emellertid förnimmat min ankomst månader i förväg, så hypotetiskt var det väl jag som kom till henne. Skitsamma.

Dygnslånga samtal med kort stunds sömnvila. Jag hade upplevt samma dynamik en enda gång innan. När orden aldrig sinar, man vill bara mer.. mer.

Till en början sket jag ner mig, då hon öppnade upp mig för andevärlden. Ville backa bandet. Men skam den jävel som ger sig. Tillsammans drev vi iväg vem eller vad det nu var som knackade på och hängde mig i hasorna. Låg stel som en frystorkad orm om nätterna. Gud ska veta att jag sov hos mamma och lipade som ett barn,
livrädd för spökfan. 

Ljud. Knäpp knäpp.

Gå mot ljuset, den aaaaandra sidan, där du ska vara. Försökte låta älskande, men kaxig.
Den, det, han, hon gick.

Senare över ett par irish hjälpte hon mig scanna min sorg. Och där började min läkning.
Det börjar närma sig halvåret.
Jag lutar mig mot känslan att öppna sår nu är skorpor. Kanske till och med bara ärr.

Ja, hon finns på riktigt. Men ni får henne i bloggformat. Hon skriver som en Gud.

Starlicious


The last lecture

Kommer ni ihåg att jag publicerat denna video för länge, länge sen?

Boken finns nu på bokrean!


Ljus

Igår testade jag en slags ljus-meditation där man laddar sig själv med ljus som man kan stråla givetvis mot sig själv men också mot andra. Jag strävar hela tiden efter att minimera negativ påverkan, irritation och ilska gentemot min omgivning och med ljus är det precis vad som sker.

Man skulle visualisera sig ljuset i sin finaste färg. Jag valde givetvis rosa. Och jippiejejej efter en stund var mitt synfält täckt av rosa "pilar" som jag upplevde dem. Jag skickade dem delvis till mig själv men också till en vän jag vet har det emotionellt tufft just nu.

Jag gled långsamt ner i sömn. Men gissa om jag vaknade på ett helt fantastiskt humör.
Att ge är det finaste du kan göra, glöm dock bara inte att ge till dig själv, också!

Ur boken "Andlig utveckling - Att vara sitt Högre Jag"

Lika som bär?

Äpplet faller inte långt..

 

Mini-me(a)

När jag ser kort på mig själv som kid vill jag mer än gärna ha en liten skrutt själv.
Fast bara då. Gillar starkt bild tre. Åh.
Jag hade dessutom en skrovlig och hes röst to die for.

Kloning någon?


Leva nu, eller sen?

Jag brukar tänka på mig själv som en dekadent fjäril fångad i en pretentiös häloskropp. Inte för att min kropp på något sätt idag är skapad av träning eller bra mat. Men den har varit det, och min hjärna krigar för det hela tiden. När det kommer till livsstil finns det lika många val som det finns moralkakor. Som yngre tränade jag innebandy på elitnivå (weird, jag vet), slet lika många timmar på gymet och mina köksluckor var smetfulla av informationsblad - exakta kalorier i ALLA livsmedel och även dess glykemiska index. Jag var snygg, men helsike vilket tråkigt liv jag hade. Och vilken kamp mot mitt inre, mer missbrukarvänliga jag. Morgonpromenader i ottan, vågmätt havregrynsgröt på grammet och inte med mjölk, nej nej, med vatten. Jag deffade ju. Jag bakade t.om. mitt eget bröd eftersom jag ansåg alla bagerier helt inkompetenta på området. Och så vidare. Enough said, min vridna syn på mat kunde lätt bli en hel roman. Men där var jag då. Jag vet inte varför, egentligen. Jag ÄLSKADE att supa och röka och härja, men fick mig själv att må apdåligt för att jag njöt av det. De som var mina förebilder var alltjämt scandalbeauties och jag älskade (älskar än) den slitna Courtney Love-looken.
Ni hör ju, det rimmar illa i kombo.

Det finns en inbiten och ständigt kvarvarande tvångskänsla att alltid vara hundraprocentigt "näringsriktig" även om jag idag bryter den minst sjuttio procent av min tid. Som sagt. Den finns kvar. Envis och jävlig. Kan vara bra ibland förvisso. Min egen teori är att det hela beror på mitt mindre attraktiva kontroll- och perfektionsbehov. I mina dagar har jag stött på en och annan tränings/kostnarkoman och jag beundrar dem inte alls, blir inte alls inspirerad. Snarare avskräckt. Vill aldrig hamna där igen. Med facit i hand så var min kropp (bortsett från brösten) mitt nuvarande ideal då, men för vad?

Vartefter tiden lider börjar jag njuta. Inte fullt ut än, eftersom den där lilla pekpinnen ständigt pockar. Men det kommer mer och mer. Jag diggar stenhårt vin tre gånger i veckan och röker mina sagolika cigariller ungefär lika ofta. Jag slänger gärna pengar på lyxigare hotell, första klass och restaurangkäk. Vill jag ha något ser jag till att fixa det. Hoppar över budgetgrejerna, jag har levt budget i tjugofem jävla år. Ser till att rediga fyllor och galna efterfester återkommer på schemat. Jag äter det jag gillar utan att vilja kräkas även om jag skippar onödigt godis och skit. Jag kanske inte sover tio timmar per dygn men det är okej. Och jag motionerar när jag har lust och känner mig motiverad. Min hud sköter jag givetvis exemplariskt och jag har investerat feta pengar i både bröst och läppar vilket jag är mer än tacksam över. Innanför skalet är jag på ständig förbättring, där dekar jag absolut inte ner mig.

Jag vill inte bli fet. Inte ful. Inte alls. Jag är fåfäng. Men om jag ska offra allt det jag njuter av för att vara lite hetare och förmodligen en längre period? Inte värt det. Jag önskar att jag var välsignad med the body av naturen. Att jag kunde leva som en rockstjärna veckans alla dagar och ändå stay fab. Nu kan jag inte det. Men den typen av livsstil är ändå den som talar tydligast till mig. Det jag kan göra är att leva ut (utan dåligt samvete) i största möjliga mån vilket i förlängningen får mig att garva mer, må bättre och således vara en underbar människa. Inte ett benrangel i en konstant hungerförvirring. Det är väl hälsobringande att känna sig levande och glad? Dessutom är det motion att knulla och trippa runt i heels också. Och det där man gör på fyllan, som ska föreställa dans.

Sedan dessa små poletter börjat trillat ner har jag blivit en mer lycklig och levnadsglad liten pingla. Och jag har aldrig, och då menar jag aldrig känt mig lika strålande fantastisk som jag gör nu. Både på insidan men främst utanpå.

För att göra en lång historia kort. Jag har gjort valet att leva NU, mer urartat och fördärvat och älska varje minut och kanske inte kvala in bland utseende-eliten. Samt kanske dö några år i förväg.
Inget annat är för mig. Amen.La vita e fuckin´ bella!

Första lediga dagen av sju. Sippar glögg. Jag älskar att bryta töntiga regler och dricker gärna glögg mitt i sommaren och rosé på julafton. Lite klippster i bakgrunden, OS-sorl och pyssel. Ryser! Är utmattad efter spring med min vildbatting till brorson.

Om ett par veckor har jag mitt livs första betalda semester. Tre veckor att härja fritt! Jag hade nada, zero, noll planerat vilket spontaniteten i mig slog i bitar under dagen. Summan av kardemumman blir t.ex. en galen festnatt i Bryssel. Och en spirituell sista minuten till solen med fokus på anden. Meditation, inre dialoger och givetvis en hel del lättja. Oh do I deserve it.

Addera en smetad kvalitetsvecka tillsammans med bästis.

Och så grädde på moset - kärlekshäng med en vältalig, het, rolig, fin, expressiv och helt enkelt spektakulär man som gjort storslagen entré i mitt liv.

Finn ett fel? Nej just det, det finns inget. Det här är ett episkt år, tro mig.


Gammal bild - Samma känsla


Lugn

Bloggen har inte fungerat från jobbet. Högst irriterande eftersom jag faktiskt har haft mycket att tala om. Men ni vet devisen jag alltid alltid alltid faller tillbaka på. Det är någon mening med allt. När jag säger det gör jag det absolut inte för att lägga över ansvaret på något slags öde. Men jag gör det, därför att jag personligen kan hantera i princip allt bättre med den tanken. Det ena leder till det andra. Allt har ett samband och det ska vara just precis så. Just precis nu. Jag återkommer.

Synd.

Hah. Har haft massor på tungan att delge er. Men bloggfan har varit nere. Och nu har jag bara en timmes rast och den vill jag spendera i hytten med spikmattan, musik och en lång varm dusch. Vi kanske ses senare.

Hide and Seek


Spoiled

Har blivit bortskämd det senaste dygnet med värme, kärlek, mat, mys, snusk, samtal, cigariller, pussar, pill, chill, vin, garv och nya lärdomar. Dessutom av och med någon som är het som ett jäkla helvete.
Måste nypa mig själv för att vara säker på att jag inte drömt.

Fortsätter bli bortskämd av bästiskärlek och långa nätter på jobbet.

Sweet är nog ordet.


Och så ett garv.


PER TENEBRAS AD LUCEM Genom mörker till ljus.

Åh. Jag känner sådana enormt starka larger than life känslor strömma genom mig. Galet, helt bananas.


Jag har hittat hem, så jävla hem. Egentligen kan man tycka att det är märkligt att det skulle ta så många år att göra det. Att jag ödslade mer än tjugo år  på tomma sociala kontakter. I lögn och rädsla.Men så.. inser jag tyngden i att aldrig älta. Och att ingen finns att skuldbelägga. Så var det då. Och här är vi nu. Här är Jag.


När jag var yngre brukade jag räkna mina vänner. Gärna skriva upp dem i ett dokument. Ungefär som en lista på vilka jag skulle bjuda på mitt livs fest. Ju fler de blev, desto mer lycklig trodde jag mig bli. Ha. Jag visste egentligen, men hade inte modet.


Ungefär lika snabbt som jag raderade dokumentet, kastade jag skoningslöst ut dem. "Vännerna". Med risk för att låta överdramatisk var denna period den absolut mest turbulenta tid någonsin. Jag gick bokstavligt talat utanför min kropp för att stå emot det mörker som svepte över mig då, när jag bestämde mig för att välja ensamheten framför illusionen. Jag går många gånger tillbaks i minnet till de stunder då jag trodde jag skulle kvävas av luften runt mig och inte ens att skrika rakt ut var förlösande. När den enda idén som kändes vettig var att öppna fönstret och hoppa. Jag vill aldrig glömma den mardrömskänslan, eftersom den får mig att inse dynamiken i mig själv. Det får mig att fortsätta våga. Alltid.


Åtminstone för min del fungerar det som så, att när dörren väl öppnats går den inte att stänga. Och att återvända i det läget var således inget alternativ. Där snackar vi free falling. Vilket bara i sig är en kamp för ett kontrollfreak som mig. Där fanns några få som fick stanna, och utan dessa livlinor hade jag inte tagit steget. Men känslan, att nu är det tomt, rensat. Nu är det dags att filtrera och välja. Det kändes så avlägset, så övermäktigt stort.


Sen droppade de in, en efter en. In i det fina och sanna. Och den vågen av glädje som sköljer över mig när jag hittar och blir hittad, den är värd all tidigare själatortyr.

Jag förstår att jag kan vara ett undantag såtillvida att mängden personer i mitt liv, som inte var för mig var så många. Och att jag i min identitetsjakt byggde upp en bild av en människa som blev rakt igenom fel. Men jag är övertygad om att alla har, eller har haft dessa totalt meningslösa relationerna i sin närhet, och jag vill så gärna inspirera till att röja ut och ge rum för något mer oumbärligt. Nu, dryga ett och ett halvt år senare står jag helt och hållet på stadig mark och därför känner jag en lust och längtan efter att få dela med mig av den här resan.Idag skriver jag dem inte i dokument, men i hjärta och hjärna. Själarna, inte skalen.Det här inlägget är tillägnat er. Ni som är med mig. För att ni vill. På riktigt
.Sist men inte minst! Ett extra stort tack till min älskade syster som omfamnade mig så hårt i de absolut outhärdligaste ögonblicken trots att du inte fanns fysiskt nära.
DET
är samtal jag aldrig glömmer!
My diet pays off.


Bortsett från dagens svullarbrunch deluxe och ett godisåterfall igår så har min senaste diet som går ut på att äta för näring och inte för direkt njutning börjat synas i bland annat fejset. Ser ni vem jag liknar? I know I do.

Serious posing

Ännu en otroligt viktig dag har passerat. Efter den kan jag konstatera att Waynes har samtidens godaste Chai Latte. Är fortfarande lyrisk över hur galet delikat den var.


Gillar livet.

Det är inte varje dag man bär hundra kilo prylar iklädd päls och fullt spackel i minus tjugo. Inte heller varje dag man får tvångsumgås med syrran i nio timmar intryckt i en bil. För att sedan äta den förmodligen godaste thaimaten i Sverige. Somna utmattad och vakna till favoritmusiken och PAKET ! ! ! !
Jag känner mig glad och rolig. Det bådar för en fantastisk dag!


AUREA MEDIOCRITAS, DEN GYLLENE MEDELVÄGEN

Jag minns inte när jag hade ångest senast. Vilket ju är heeeelt fantastiskt. Idag, när jag skrev föregående inlägg var jag dock påväg att ramla dit. I gamla skitiga traktorspår. Jag vet vad som får mig att tappa fotfästet men jag vet likväl vad som får mig att inte göra det.

Jag omfamnade således allt det jobbiga som attackerade mig. Verkligen välkomnade och tillät. Och upprepade de mantran som jag vet håller mig på banan. Genom att hela tiden ligga steget före vinner jag mot mina egna demoner. Nu sitter jag här en dryg timme senare med harmoni och glädje i hela hjärta, hjärna och själ.

Tidigare idag när jag kvalitetshängde med min helt briljanta vän Nadine trillade en insikt över mig att det faktiskt är väldigt fint att känna. Både det som gör ont, och det som får dig vråla av garv. Känslostyrda människor må vara dramatiska, men är inte det ändå någonstans äkta?

När intellektet och hjärtat synkar, då når vi zenit.


Ät skit, rädsla.

Det var längesedan jag kunde lokalisera konkreta och tydliga rädslor. Men nu är jag rädd. Och förbannar mig själv för det. Inte för att det någonstans är produktivt att förbanna sig sjäv, inte alls. Det när bara rädlsan än mer.
Jag är konstant generad över att vara mänsklig och känslig. Jag kan verkligen vara oresonligt känslig och jag vill inte vara det. Jag vill vara stark och reslig.

Jag lever i en lika konstant genans över att inte vara perfekt. Främst avskyr jag att spräcka skapade illusioner över vem och vad jag är. Det är få människor jag kastar mig ut för stup med. Att känna mig sårbar är den mest skrämmande känsla jag vet. Och när jag är i den skäms jag. Och blir livrädd. Jag vill så gärna behaga och vara bra. Om rodnad vore en känsla, är det precis vad jag känner i hela kroppen.

Det här är min absoluta största, elakaste och mest destruktiva egenskap. Eftersom den aldrig kan lyfta mig. Mitt intellekt kan fightas och kriga mot den, och gör det också. Men känslan ekar kvar och det finns ingen annan än jag själv som kan kontrollera och hålla den stången. Eller allra helst, få den att försvinna.

De människorna jag aktivt och noga valt i mitt liv är speciella, unika, mänskliga, modiga och alldeles fantastiska. Således borde dessa tycka dito om mig. Om jag bara kunde tycka det själv. Också.

Jag är övermäktigt tacksam över de fantastiska själar som vill dela sin tid, sina tankar och framförallt sin kärlek med mig. Jag försöker spara inspiration i form av t.ex. gamla samtal för att hitta en orkanstyrka i stunder som denna. Idag hittade jag detta otroligt fina lilla dokument som jag döpt till "Älska".

cookie dough säger:
Ja.
Vad strävar du efter att bli?

- Mia säger:

En älskande människa. Någon som ger utan att förvänta sig något tillbaka. Stabil och tillfreds i mig själv. Fri från värderingar och fördomar, fri från skam och oro. Veta mitt värde och därmed kunna se andra.


Med det i ryggen vet jag att jag inte kan göra något annat än försöka och aldrig ge upp. Och att jag längst där inuti har en fantastisk grund, även om den är draperad av mycket skräp som tär istället för när. Jag är noga med att inte klandra eller skuldbelägga någon annan. Men jag belastar ständigt mig själv med just destruktiva och elaka tankar. Varför gör jag det? Och när ska jag sluta? Den som lever, får se.


Etikettslöst umgänge.

Hemma och fixar om mig efter en dag på kurs. En kurs där det flödade vin, cognac och likör i kaffekoppar. Jag var gruppledare och briljerade. Sjukt kul.

Nu väntar middag och porlande dryck tillsammans med en fantastisk man och människa. Som fördrinks- och taxisällskap har jag en perukklädd skönhet vid namn Therese. Livet kunde verkligen vara en smula sämre.

Heja heja.

Bara att få skriva ner min upplevelse igår gör att den känns mycker mer avlägsen nu. Jag är inte tillräcklig fragil för att låta mig knäckas av människor som ändå inte ger mig speciellt mycket. Jag vet mitt värde och jobbar på det varje dag. Men ingen människa är gjord av sten och det är förmodligen omöjligt att skaka av sig allting, alltid.

Jag har hela tiden påstått mig inte alls bry mig, I don't give a fuck. Trots att jag gör det. Men med medvetenhet om att jag gör det, blir det lättare att jobba på att inte göra det framgent. Word.Hej, jag är skittrevlig.

Det var med en otrolig självbehärskning jag valde att vänta med detta inlägg. Skulle jag ha skrivit det vid samma tillfälle som inlägget under hade jag förmodligen bara hävt ur mig en massa floskler.

För det första:
Jag är långt ifrån perfekt. Jag har fördomar. Jag dömer. Jag värderar. Jag iakttar och funderar. Och jag är verkligen inget offer.

Men idag slog det mig, att jag inte alls är särdeles oberörd av att vara en snackis. Uteslutande på grund av mitt val av utseende. Av olika anledningar vet jag att det pratas, pratas och återigen pratas. Det pratas om mina bröst, om mina läppar, om hur jag sminkar mig, om min.. aura? Jag utstrålar uppenbarligen någonting som väcker rädsla och ilska i människor.

Jag är en glad skit när jag är här. Jag garvar alldeles för högt, spexar och klantar mig. Jag kan inte för mitt liv tänka på en enda annan människa (bortsett från dig Therese) som bjuder på sig själv i denna grad, för att orka sig igenom annars helt dötrista dagar. Jag gör det även för att glädja andra. Jag gör det INTE för att jag har ett behov av att hela tiden vara i centrum. Jag vill och försöker sprida optimism i vad som annars tycks vara ett mörker för majoriteten ombord. Jag hejar mer än gärna på allt och alla jag möter, följt av någon skittöntig replik som leder till ett litet fniss.

Att folk glor, stirrar eller med uppenbart missnöje studerar mig i mässen går mig oftast förbi. Många gånger är det Therese som gör mig uppmärksam på fenomenet. Det gäller också i det vardagliga livet men där tycks det vara lättare att skaka av sig. Varför det är så, det vet jag inte. Jag är ingen slav under vett och etikettförordningar men allmänt hyfs i form av att inte uttrycka äckel i sin blick över en annan människa, det hade jag hoppats var kutym för den stora massan.

Mina icke-nära medarbetare tycks emellertid ge mig en chans. Och så märker de; Oj är du trevlig? Eller glad. Eller vänlig. Omtänksam. Rolig.
Ja, vad det nu kan vara.

Det som gör mig ledsen är alltså att människor kan tro att jag på något som helst sett strävar efter att vara en otrevlig människa. Otrevlig, ohyfsad, och rent av elak? Baserat på hur jag ser ut.
Det gör ont, eftersom det är det absolut sista jag vill vara och är.Pling.

Idag, efter tio månader insåg jag hur ledsen människorna ombord gör mig. Hur dränerad och oaccepterad jag känner mig. Det känns oerhört skönt att hitta en spot som gör ont dock. Så att jag kan bygga upp styrka i det och hitta ett sätt att förhålla mig. Jag ska berätta om det, lite senare.

So far, so go(o)d.

Det här med spikmatta var ju bra skit. För bra? Plötsligt kan jag inte sova och får vandra omkring likt en pensionär i korridorer och lama utrymmen. Men det är helt okej. Någon afton borde jag väl kola vippen, antar jag. Kommer liksom inte längre än till en slags meditativ dvala, men den är inte alls att förakta. Mycket coola förnimmelser som dyker upp.

Det där med vettiga böcker. För intellektet. Alltså.. räknas typ "The Dirt"? Eller Slashs biografi? Alltid känt en dragning till rockstjärneliv med knark, strippor och Jack Daniels. If you can't live it - read it. Right? (Här får jag dessutom min beskärda del av snusk, som också stod på min veckoagenda).

Jag älskar mer än jag hatar, ännu. Jag försöker verkligen sprida glädje som en lärka på våren trots att majoriteten bemöter det hela med cynism. Men jag ger fan inte efter.
Ska aldrig sluta kvittra!

Bred röv kräver höga klackar.

Jag börjar alltjämt tröttna på halkan nu. Det får utan problem vara minus femtio grader i luften, bara trottoaren är välsignad med värmeslingor och således håller sig torr, fri från is. Jag är omåttligt less på platta, fula, oheta och fotriktiga skodon som sabbar alla mina outfits. Verkligen.

Kan också vara för att jag har mens som jag är extra kinkig, vad vet jag. Tror dock inte det. Ingen kvinna (eller man) som faller inom ramen för frivillig bimbofiering vill visa sig offentligt i ballerinaskor. Eller uggs. Jag älskar uggs, när ingen ser!

Idag inleds en jobbvecka med en massa jävlaranamma. Jag ska ligga på min spikmatta varje dag. Jag ska skriva i min "jag-är-bra-bok" varje dag. Jag ska ut i friska luften minst trettio minuter varje dag. Jag ska stimulera mitt intellekt med vettiga böcker varje dag. Jag ska sova minst fem timmar varje natt.  Jag ska älska mer och hata mindre varje dag. Jag ska tänka snuskiga tankar varje dag. Vad tror ni? Jag tror det blir skitbra.

 


Dagens påminnelse:


Like something for porno

Porr är balsam för själen. Och det menar jag. Ni som påstår er vara porrmotståndare kan aldrig ha tagit er tid att leta upp och uppleva kvalitetsporren. Det är lite som att säga sig hata knark, eftersom man sett pundarna på plattan. Porr- och prostitutionsdebatten har jag nuddat vid tidigare. Och jag hänvisade till Petra Östergrens bok "Porr, horor och feminister" som jag tycker är en fullkomligt lysande vinkling.

Jag tänkte inte bli speciellt långrandig. Men det jag känner en stark vilja att få lyfta fram, är att ni som avskyr porr och avfärdar det som äckligt, snuskigt, förnedrande eller vad det nu kan vara - ni kastar indirekt skit på samtliga människor med en sexualitet. Ni nedvärderar och allierar er och projicerar. Ni anser er besitta rätten att värdera sanningen i huruvuda en kvinna vill ha den i röven eller inte. Ja, bara som ett exempel.

Mycket porr är skit, i avseendet att människor far illa. Men mycket porr är suverän. Och den verkar ni vara många som vägrar se. Jag är väl medveten om myntets baksida, ja. Och jag menar inte att alla ska älska porren, ni avgör själva vad som får (under)livet att rocka. Men vi alla har en naturlig sexuell drift - så kasta inte allt för stora stenar i glashuset.

En parentes dock: människor med sexualiteter såsom pedofili, nekrofili, zoofili och så vidare, och som är utåtagerande är självklart ingenting jag förespråkar även om jag respekterar ALLA former av sexuella tankar som pågår INUTI huvudet.
Och där rubbar jag mig inte en centimeter.
Larger than life.

Lite inspiration inför juli.

People, Can U Hear Me ?
Here's a message that I'm sending out.
I've got the answer to all your problems
and tonight I'll be singing it loud.

Just surrender yourself to the rhythm,
with your Hands up in the sky.
Feel the energy deep inside your system
and leave this world behind!RSS 2.0