Best of

Vilken dag. Det var längesen jag fick ett sådant upplyft och sådan känslostormning i kroppen. Som att tonvis med lycka förlöstes och virvlar runt i kroppen. Samtidigt som jag vill gråta för att lägga undan en hög med begravd oro/sorg. På ett bra sätt alltså. Inte sorg som att jag är ledsen utan som att det bara måste ut nu, för här har det inget att göra.

Som vanligt går det inte att förklara i ord. Det måste kännas. Upplevas.

Jag fick värdefull bekräftelse. Och ovärderligt värdefull information.

Åh. Det är bara.. ren LYCKA.
Jag har de(t) bästa.

Hyllningsrekommendation

Nu är ni ju inte speciellt många som läser den här bloggen. Dock eftersom ni gör det bör ni vara fina människor och då delar jag gärna med mig av mina guldkorn till er.
Jag råkar vara välsignad med två vänner du definitivt kommer ångra dig om du inte träffar i detta liv. Den ena är en harmonisk, hjärtlig zonterapeut och den andra ett obeskrivligt duktigt medium. Då snackar vi alltså obeskrivligt. (Jag är inte partisk. Hon kanaliserade mig INNAN jag kände henne. Och hon har aldrig haft fel).
Men ja. Vill ni träffa zonterapeuten eller kanske dessa två själsliga kraftpaket tillsammans (tro mig, det vill ni) hör av er till mig så förmedlar jag er vidare. Det är måndagar som gäller. Ring, smsa, facebooka, maila eller skriv här.

Ni kommer inte ångra er.Virrvarr.

När jag tänker efter så är människorna i mitt liv alla så extremt olika. I så otroligt olika faser i livet. Det är skönt, att slippa ligga i ett fack med en viss typ av människor bara. Någon lever flerbarnsliv med villa. En annan har precis börjat universitet. En jetsetar runt jorden med champagnedränkta glamourdagar, nästa är Sveriges duktigaste medium, och så en singel som lever dekadent liv i stiletter. Doktorander och hudterapeuter. En är pryd, en annan vet inga gränser. Någons karriärfokus är allt, någon annan föredrar att luffa runt.  And so on.
Jag brukar förespråka ett liv med ett axplock ur alla världar man gillar. Det är lättare att snacka om det, än att praktisera det. Åtminstone för mig. Om det gick skulle jag vilja att veckans alla dagar var vidga för en aktivitet. T.ex.

Måndag: Djup meditation, tystnad, rening.
Tisdag: Ett ecstasypiller och en topnotch klubb, dans till gryningen och någon timme till.
Onsdag: Familjemys, te, inredning, storhandling, tvhäng och barnskratt.
Torsdag: Plugga något sjukt intressant och lära sig spektakulära saker.
Fredag: Yta, singelliv, champagne, skratt, glamour, porr och dekadens. (Ingen baksmälla!)
Lördag: En dag med djuren, hav, skog och strand. Hundar, energi, villkorslös kärlek.
Söndag: Skriva och läsa. Och äta. Och sova.
Jag menar inte att det är omöjligt att kombinera alla element, men det är ju långt ifrån sådär simpelt. Jag försöker att inte tro på ett grönare gräs, men visst har alla livsfaser sin charm. Åtminstone jag kommer aldrig känna mig helt "färdig" med en viss del av livet.
Jag vet inte egentligen vad jag vill ha sagt. Jag bara snackar massa goja i den här bloggen dessa dagar. Men det bara slog mig så hårt.
Den underbara komplexa, paradoxala dynamiken i relationer.
I människor.
I livsval.

RSS 2.0