Konstig men fin dag.

Jag totalbojkottade midsommar, drog ner persiennerna, spelade hög musik, åt glass och socialiserade med TVn och en bok. Skönt. Jag känner aversion för högtider, antagligen för att jag inte gillar stora grupper som ska samlas och utbyta artighetsfraser.

Anyway, idag var vädret strålande för en PW. Inte för varmt, inte för kallt och så trodde jag det skulle vara folktomt på stan. (Jag gillar PWa inne i stan därför att man kan spana in skyltfönster, leta mysiga fik ocn så går man alltid mycket längre än man tror). Men ack så fel jag hade, det var folk överallt. Speciellt ut mot djurgården också givetvis. Promenaden började med att en påtänd (men het) hora undrade om jag ville dela en flaska vin med henne på en bänk i hagaparken. (Nu ångrar jag att jag tackade nej, vem vet hur det hade slutat!) Vidare kom 4 uppspelta flickor och frågade efter min autograf. Jag visste ju inte vem det var jag skulle spela så jag sa att jag inte skriver autografer men att jag kunde göra pussmärken på deras lappar om de hade lite läppstift eller glans. Det hade det. Ovanligt många stirrade under resten av promenaden så jag måste ha varit läskig lik någon? (Det påminner mig om en anekdot från Thailand när några killar på stranden kom och skrek "We thought Anne Nicole Smith was dead - BUT HERE YOU ARE!) Haha.

Well det var inte slut där, när jag närmade mig hem blev jag förföljd av en stor svart bil där en man med en stor svart afroperuk hängde ut och ropade "nice piece off ass - I löööööv you 8 gånger" så att hela gatan vände sig om givetvis. Inte en helt vanlig promenad med andra ord.

Förresten så vill jag LOVORDA och PRISA min underbara syster. Vi hade ett så otroligt stärkande möte i torsdags. Tack vare henne orkar och vill jag vara jag ända ut i fingerspetsarna. ALL KÄRLEK NÅGONSIN TILL DIG!

 


Kommentarer
Postat av: Tove

Det är ömsesidigt syster! Älskar dig! Puss

2009-07-12 @ 14:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0