Allt ni behöver veta

Nu är klockan 04.14, min dag är över men jag kan inte slita mig från Therese. Hon sitter här i en massagestol och blir vibrerad och knådad och skakad och ser drogad ut (på arbetstid, helt ok). Jag sitter och syr på en symaskin jag hittade bak i ett skåp. Gillar inte att sy så vet inte varför. Vi dricker te också och filosoferar över atomkriget som verkar vara på gång i Asien. Hur vi än vrider på resonemangen kommer vi inte särskilt långt. Det är sjukt ljust ute. Några våningar upp ragglar fyllon omkring, sökandes efter någon att knulla. I discot står 50+are på konferensresa och skakar sina TV-rumpor till absolute dance musik och tycker de är heeeeeeeeeelt crazy!
Lugn

Idag känns livet relativt lätt. Man kunde ju ha det värre liksom. Efter en sushi-picknick i Humlegården, updates, soool (inte för det har varit en bristvara för mig men ändå) och så en promenad i en stad där stämningen är fredag hela veckan förmår jag mig inte att gnälla. Jag kanske trivs här trots allt? Även om jag ska kliva på jobbet om en dryg timme känns det lugnt och rofyllt inuti. Äntligen kommit ifrån mina negativa tankar kring det. Denna vecka jobbar jag 14-02 vilket innebär att jag varje morgon kan ta en lång PW och äta min frukost ute på deck (ja med E). 10 av 12 timmar jobbar jag dessutom med min bästa vän. Inte helt avskyvärt va! Arrivederci


Dark Circles

Så var vi där igen - i en känslomässig merry go round. Kommentarer överflödiga! Vi ser hur det känns imorn...


Kleerup är ett geni

Ingen musik får mig att sova så gott, som Kleerups. Så simpelt men ack så genialiskt.


Kärlek

Det snurrar i huvet av intryck, känslor, möten - huset har varit fullt av väldigt olika människor. Det är kul att glida lite åt sidan och observera alla. En gravid PT, en moralist, en jurist, en datanörd, en extremt barnkär psykolog, en överintelligent 3åring, en neurotisk 85åring, en deprimerad kärlekstörstande MC- tjej, en 7åring med sotade ögon och knallrosa läppar (my bad) samt en mamma på fettbaserad diet som nästan maniskt föder alla med korv, bacon, ägg och grädde. Heh.
En oändlig mix av bakgrunder, värderingar, stilar, önskningar, drömmar och idéer. Inspirerande och förvirrande.

Pepp

Jag mår fortsättningsvis mycket harmoniskt, väntar på att ångest ska lura bakom hörnet och hångarva men det verkar icke så. Jag tycks ha en ihållande stabilitet i mig just nu, and i love it. Det kan vara sommaren men det kan också vara jag som tagit några önkvärda steg framåt. Eller både och. Jag har omgivit mig av positiva energier nu i 2 dygn, mina 10 poängare till föräldrar, och imorgon kommer min syster - kan inte bli bättre.

Min get-back-in-shape-plan går också på räls. Ska ut och springa precis NU. Jag kastar ett öga på ngn gammal bild och då är det megasimpelt att ta en runda. Taggad som fan! Puss

Restylaneinjektion från helvetet!

Jag har alltid varit en fotonörd som ääääälskar att dokumentera minsta lill detalj. Och det är bra. För varje gång jag bläddrar i mina fotomappar hittar jag något kul. Ofta ser jag bilder från föregående sommarhalvår och  hittar mig själv 5kg lättare. Tydligen har jag en tendens att lägga på mig på hösten och vintern. Så var fallet även nu, men det är asbra inspiration så inom kort är jag tillbaks till mitt mer slimmade jag utan problem!

Idag fann jag även bilderna från en restylaneinjektion som resulterade i en FET infektion. Jag kunde inte sova, äta eller jobba på 5 dagar och smärtan var troligtvis i närheten av en förlossning. Den växte och växte för var dag - tills den en dag sprack. Idag kan jag inte annat än garva. 


    


Marshmallow day

Så jag mår så bra. Vet ni minimarshmallowsen i pastelliga färger? Man kan äta dem med glass eller få dem i varm choklad när man fikar. Smaken är ingen sensation direkt men att SE dem ger mig en oslagbar myskänsla. Den känslan upphöjd till 100 vilar i mig nu. Utan marshmallows, men med äkta livslust och lugn - SKÖNT!


Kontinuitet

Om 2h och 40 min är jobbveckan över (veckans bästa var en jävligt fet elvis i nätbrynja, fett skön gubbe) och en ledig väntar! Det blir en ultralugn variant i mina föräldrars beach house med promenader, långa frukostar i solen (?) och böcker, är just nu crazy about books. Ska läsa Samtal med Gud igen, den är helt fenomenal om än lite svårläst - den kräver 100% fokus. Hett tips för alla som vill framåt i livet och vem fan vill inte det?

Jag har drömt graviddrömmar om och om igen, jag är gravid och ibland är Therese det också. Jag älskar häxor, drömtydning, horoskop, tarotkort och allt annat abstrakt hokus pokus och här får vi svaret varför:

"Barnet symboliserar kontinuiteten i livet och framtidens möjligheter, och kan då sägas vara ett "andligt barn", en längtan efter inre mognad"

"It can symbolise the development of some new approach to life, new outlet of expression, or new faculty"

Helt okej förklaring!


Back on track

Bokstavligen, efter en powewalksession på båtens joggingtrack! Fan vad det är lyckobringande att komma igång med motionen igen efter 3 månaders "semester". (Var inte meningen att slacka till mig sådär men ingen idé att se bakåt)
Jag svämmar över av energi och tänkte slösa lite här även om man kunde arrangerna snigel-OS på den här uppkopplingen. Den där hemska (den var hemsk) ångestdeppigheten som svepte över mig är bortblåst efter 5 fysiskt krävande dagar (jag har bytt avdeldning, just för att inte behöva sitta still och göra ansiktbeshandlingar 10 h om dagen) på jobbet. Inget får mig ur depp som jobb, det är ett faktum.
Med Therese i faggorna på samma båt känns det inte som jag har någon akutbrådska härifrån än så länge vilket gör att jag kan göra något jag längtat efter; en göra & köpa-lista. Nya större bröst (!) graciösa hårprodukter, flygbiljetter till sommarens små get aways, löshår och andra petitessiga-men ack så (ytliga) lyckobringande små saker...

Vad sägs om en weekend till Ibiza, en till Amsterdam och en resa till NY strax innan jul? Det tar vi!

Hemma?

Ja jag är... hemma? Känns inte så. Jag har bölat sen planet landade och känner bara fel fel fel. Jag vill inte vara här. Låter kanske dramatiskt men så känner jag. Jag ska träffa Max snart - DET känns inte fel fock. Pirrar i magen. Men i övrigt är jag tom, trött, ledsen? Lite vilse?

Resan slutar har, nasta borjar planeras..

Forsoker summera det roliga, det trakiga, det mest minnesvarda, det mest spektakulara, jada jada jada.
Allt har varit sa cp-bra sa vi hoppar over det. Therese har forandrats massor (!) och forhoppningsvis jag ocksa. Om inte annat sa har jag dragit pa mig en forskracklig dialekt.

Anyway, det slutar har! Pa lordag flyger vi hem och jag har ingen aning om vad som vantar i livet? Sa vi tar en sekund i taget sa blir det bra! Eventuellt fortsatter jag skriva, far se vad som faller mig in.. Puss och Hej


Happy faces

Nu ar vi tillbaks i vart bekanta glada sinnestillstand. Therese har kronisk shopping-angest nar pengarna bara rinner ur handerna, jag forsoker blunda och tanka pa annat. Ombytta roller, det brukar vara tvartom!
Det ar poolen, shopping och gigantiska green tea latte pa starbucks everyday! Myyyyyysigt - kanns konstigt att jag snart ska lamna min soulmate ifran mig efter 3 manaders dygnet-runt-access. Min alskade lilla prinsessa.

Det kommer ett inlagg till innan hemresan, med lite highlights - todiloo sa lange!

(For er som inte har fejsboken finns en lank med lite reseEGO pics har )

En konstig dag

Det har kommit upp lite information pa aftonbladet och expressen om gardagen. Turisten som blev skadad var en ung svensk tjej vilket gor att jag mar illa och kanner mig lite nedstamd - men vi tragglar oss fram och uppskattar livet mer an nagonsin.

En artikel har

Och en har

Bangkok Post

Skottlossning

Vi gick var vanliga kvallsshoppingrunda som helt plotsligt forvandlades till ett blodbad da en galning avlossade flera skott och mordade 3 personer 10-20 meter fran oss.. Pa helt oppen gata!! Det gar rykten om att en finsk turist eventuellt blivit skadad men det ar ingen av oss iaf och vi ville bara meddela att vi mar bra. Javligt chockade dock...


Bangkok

Jag ar arg som ett bi, och ledsen! Darfor att jag sitter pa en salong i Bangkok och skulle farga utvaxten. SOM JAG HAR VANTAT och sparat detta for att vara fin nar jag kommer hem. Efter 90 olika ganger: "N O HIGHLIGHTS, COLOR THE WHOLE ROOOOOOTS"  trodde jag bogen hade fattat. Nu sitter jag har och inte ett skit syns det i haret, samma ackliga rattfargade utvaxt som innan. Och det ska dom ha massa pengar for? Det ska vi fan bli tva om. Efterblivna asiatjavlar.

Men annars mar vi bra, vi lyxar till det som fan nu sista veckan, god mat, drinkar, spa, shopping och langa dekadenta natter. NJUTA NJUTA NJUTA innan man ar tillbaks i landet lagom...

RSS 2.0