I feel funny

Inte får jag sån rolig bedövning hos tandläkaren?


The matrix

Det här är inget ovanligt men just idag tänkte jag spinna vidare på tanken. Jag fick jag ett mail på QX från anvsändaren kåt assexig kille: 'helvete så snygg du är gumman... men du hade en otroligt djup pres.. faaan varför? hehe'
Stackaren tappade väl ståndet i sin morgonrunk.

En vän kontrade med att han snarare tänkte: 'Wow, du är ju smart, varför ser du ut sådär?'
Det lät likaväl fel, men han menade väl.

Idag väljer jag i den mån jag kan relationer där fokus ligger på utveckling, såväl psykisk som fysisk. Där positiva energier och värme regerar fritt och där vi glädjs i första hand åt de mentala kliv vi gör, men även finner lusten i att pynta utsidan. I mitt fall är jag mer än medveten om att jag blir en måltavla för olika tolkningar och gud vet hur många åsikter, genom hur jag väljer att se ut. Narcissistisk eller histrionisk? Något måste ju vara fel, det är de övertygade om. Många tycks anse det onödigt att förvandla sig till en cirkus då man kan smälta in i den gråa massan, i ett lugn utan attacker. För i lugnet vilar lyckan? Men det är mer komplext än så. Att tippexa över och kompromissa bort delar av sig själv, för att man längtar efter acceptans är att fly. Lika mycket som det är att fly genom att ständigt välja vägen helt utan utmaningar.

Att bejaka och leva ut allt det man är och känner inuti just nu, leder till genuin tillfredsställelse. Oavsett mängden oförlåtande ögon. Men i det är ödmjukheten ack så viktigt, att kunna erkänna att vi är i ständig spinn. Idag en sanning, kanske en ny imorgon. Att inte skämmas när vi byter planhalva. En forutsättning för att utvecklas är våra motpoler och vi måste visa oss själva den respekten att vara selektiva i vilka dessa är. Glöm för fan aldrig det!Nu måste jag snart skynda mig. (Egentligen inte)

Sömn har fått en helt ny betydelse för mig sedan jag började kliva upp 03.10 på jobbveckan. Människor som kliver upp 05 eller 06 förtjänar en släng respekt, okej, men kom igen jag går upp mitt i mörkaste natten. Således känns sovmorgon som en riktig lyxvara idag, mer än den någonsin gjort. Att ligga och kura under 2 täcken och 9 kuddar till klockan 11.45 ger mig inte den minsta släng av tvångstankar att gå upp och vara produktiv. Vidare förlägger jag majoriteten av mina aktiviteter till eftermiddag och kväll. (Nu vet ni plötsligt varför jag är så "busy" på förmiddagarna).

För många av mina närmaste är det galet, de skulle aldrig välja att sova bort "dyrbar" tid eller orka vara så egenputtinuttiga med hjärtformad frukost och favoritmusik och tandtrådspill och myspys, ensamma. Det är nästan så jag kan bli stressad nu 12.20 av att jag ska vara någonstans klockan 17. Och klockan 21. Och hinna göra ett, hör ni, ETT ärende innan. Det, däremot är lite galet. Men så fort jag slagit på duschen och gurglat min dagliga ramlösaburk så kan jag knappt vänta att få springa iväg, och det slutar med att jag är på plats redan klockan 16. Det är också vansinne.

Men något helt annat; idag myser jag i känslan av att mamma, syster och jag har planerat en resa tillsammans. Vi ska inleda 2010 med en långweekend till Skottland. Hur kul?En liten liten bild innan jag somnar

Vad letar de efter?
Så säger vi godnatt till en stillsam lördag

Jag vet inte om ni märkt det men jag har inte varit ute och ramlat på 2 månader, jag har totally tappat suget att klubba, vingla runt stupfull i höga klackar med tvättbjörnslooken. Egentligen har krogen som koncept varit halvhet länge men känslan satt ändå kvar från den tiden då man inget hellre ville än springa där i dimman bland alla diffusa själar. Jag har gjort några halvhjärtade försök men det är dött. Not funny. At all. Fylla i all ära men under mer ordnade former, om ens då. De diffusa själarna kan man hitta genom andra mer filtrerade nätverk, i dagsljus. Och lättare greppa dem. Man är ju inte vampyr bara för att man har flytt nångång.

Man kan få coolare rus av att möta sina rädslor, eller hänga med verkligt viktiga personer, eller läsa en jävla bra bok. OCH AV ATT HÅNGLA. Och att motionera faktiskt. Säkert av riktigt god mat också även om jag inte har utvecklat smaklökarna till den nivån ännu. Inte så rock n roll va? Det är det som ser minst rock n roll ut för världen, som rockar inuti.

Hångel som sagt;


Nderbara agar

Fan vad vi har garvat åt en simpel sak. Nämligen att ta bort första bokstaven i varje ord. Duktig flicka blir Uktig Licka.

Och det här sträcker sig givetvis bakåt i tiden, när jag var liten brukade jag säga åt min hund Inte licka noppen.


And suddenly it dawns on you

Jag hade en cool upplevelse utanför kroppen idag. Jag stod i en rulltrappa och var hypermegatrött. Hade precis köpt sushi, kissat på en sunkig ching chong toalett, slagit på ipoden för den 8 minuter långa tunnelbanefärden (som kan kännas som 78 minuter). Slets lite lätt mellan tankar, skulle jag åka hem och bara vila, eller svida iväg någon annanstans. Det är ett dilemma ofta för mig, ibland tycks alternativen vara så många. Inte för att jag är jordens centrum, men för att människor jag är nyfiken på sugs in i mitt liv och min tid tycks inte räcka till för dem alla. Och för att min ensamtid samtidigt är helt CP-viktig för att jag ska må bra.

Men åter till vad som hände. Det var jag där i rulltrappan, trött. I mötande trappa dök två män upp, som gav mig en väldigt behaglig blick. Det finns otaliga blickar, och lika många tolkningar. Min tolkning som potent 24årig tjej med stora underbara lökar var positiv. Men i samband med den tolkingen väcktes en subtil rädsla, och då flög jag på något sätt upp i luften. Där på fridhemsplan, i tunneln som leder ner till blå linjen hängde jag i taket och sneglade på mig själv. Vad är du rädd för? 

Det är en upplevelse svår att beskriva, men den var galen och övermäktigt inspirerande. Jag skakade om mig själv, liksom. Jag såg mig själv som liten, men alla andra lika små. Min nya korsett

Ett av inköpen. Tydligen har Carolina Gynning en likadan!


Gettin ready

Idag har det gått 3 veckor och jag får köpa en riktig BH! Excited. Det gör jag i en see trough shirt och en svart kjol. Och obekväma men snygga skor!

What did I miss?!?!

Nu är jag heeeeeeeeeeemma. Senast jag var påväg hem från jobbet blev jag smygfotad på stan och sen hamnade bilderna på nätet. Jag hade skitigt hår, mysbrallor och blodsprängda ögon. Fantaaaastiskt att det finns människor som tycker jag är så fab även då, så de måste föreviga mig. Även om det med 99% säkerhet gällde brösten.

Men ja, jag har inget att berätta, sista dagen är alltid B eftersom den chefen som är ombord då är ett riktigt litet rövhål. Men jag övar frenetiskt på att alltid förvandla min irritation till något konstruktivt så nu ska jag ut på en promenad i hösten. Fan vad jag älskar hösten. Sen är det sängen, mängder med grönt te och en jävligt bra film. Puss ni


Allt eller inget?

Man kan inte få allt. Jag råkade kläcka ur mig den meningen varpå min vän blev märkbart irriterad. Vem fan har hittat på det ordspråket, vadå inte kan få allt, klart man kan få allt, så jävla korkat.
Typ.
Och visst fan har hon ju rätt.

En annan manlig vän kontrar på msn:

ja
mycket killar, hotellrum, knark
du får hur mycket du vill av allt du vill


Så lite beroende på behoven så kan man väl få allt? Ellllleh?2 små meningar med livet

1. Att dofta gott

2. Att bli pillad i nackhåret


Små, men väldigt applicerbara på vardagen. Värda loads and loads.


Jag ska aldrig sluta le

En sida jag älskar hos mig själv är att jag ofta stretar emot den delen av mig som är logisk, realistisk och korrekt. Även om den är såååå nära att segra lyckas jag tvärvända i sista sekund och 12 timmar senare står jag med nya intryck att smälta. Och ny energi att leva. Även när jag gör ett "sämre" beslut är det bättre än den säkra vägen. Hur mycket utvecklas vi av en säker, avstängd, rak och förutbestämd riktning? Inte mycket, va. Jag har läst; "Du kan aldrig ta ett dåligt beslut, för då skulle du inte tagit det beslutet" Maybe?

Att leva i nuet kan låta som en sån cheesy klyscha så man nästan vill kräkas, men klyschor är ju klyschor av en anledning. Mitt MAIN FOCUS just nu ligger i att verkligen mysa loss i fina, varma och kärleksfulla känslor. Ordentligt och bara njuta, utan rädsla. Inte alls tänka på "men tänk om" eller "sen". Och uppleva andra människor istället för att vara upptagen i att analysera deras upplevelse av mig.

Idag är en dag när den skärpan var inställd automatiskt, efter två dagar med inspirerande möten, acceptans från flera håll, varma människor (och faktiskt djur med för den delen, jag har sovit med en gris), och lust. Om det är fantastiskt? You bet!


Off I Go

Jag är frisk. Jag är frisk. Halleluuuuja. Nu har jag lite att ta igen, big time, efter 4 dagars isolering så vi får väl se om vi ses, ni och jag. Förmodligen inte men jag utlovar er att jag kommer ha två helt fantastiska dagar.


Nu skrattar jag så jag gråter, istället.

Nu hittade jag tillbaks till skrattet. Och garvade mig blå. Jag tycker om kontraster, när gråt ersätts av skratt - helst i den ordningen. Jag vet att jag lägger en onödigt stor sten på bröstet genom att kräva svar på orimliga vis. Att jag pressar och stressar fram något som kommer när det ska. Jag kan ändå aldrig stänga dörrjäveln, och den kommer inte gå i baklås själv.

Det handlar om fokus på rätt saker, rätt timing och att inte bli förblindad och ledd in i ett tomt hål.

A tear in the open

Pratade med Max idag vilket fick mig att gråta. Känner att jag gråter för lite, bara stänger in sorg och ler. Han saknade en Mia, en bra Mia som tydligen inte är närvarande nu? Varför låter jag de bra Miorna försvinna? Det spontana svaret på mina tårar är att jag kämpar, men inte tillräckligt hårt. När ska jag tillåta mig att ta det i min takt? När ska jag sluta jämföra mig och spela duktigare än vad jag är? Låtsas ha koll, när jag egentligen aldrig känner mig på rätt väg. Släppa kraven på att vara någon annan till lags när det handlar om mig.

Jag är inte färdig i min resa på långa vägar - jag har ju precis börjat, men prestationsångesten bränner i röven. Var närvarande, hitta en styrka, våga falla, välj värme, känn kärlek, fightas mot rädslorna, hoppa, och hoppa igen, sluta känna och agera, blunda inte och håll för öronen, gå framåt, avskärma dig från allt som distraherar, vinn, vinn, vinn, väx, väx, väx.

Jag blir paralyserad. Vilket man inte ska bli och där är prestationsskiten i full gång. Igen.3 fina ting

Här är min fina Nadine tillsammans med mina gamla implantat. Jag har sagt att hon får operera in dem om hon vill, att det är helt OK. Dom är ju rena som ni ser?! Bra för miljön om inte annat. Då skulle hon ju ha en del av mig i sig. Gulligt!

Hon insisterar dock på att köpa ett par egna. Fine, fine. Vi går åtminstone till samma kirurg.Sicko

Nä men alltså jag är sjuk. Ännu, eller igen, det vettefan. Mina strapatser igår var utmattande men mina nya skor gav mig endorfiner nog att segra över febern, antar jag. Skrattretande då jag för inte en evighet sen skrev att jag aldrig blir sjuk. Klart jag blir det nån gång vart 5e år, jag gnäller inte som en femåring över det bara.

Men det är slö timing eftersom jag hade tänkt dricka hinkvis med sprit och hänga med män i kostym. En förträfflig aktivitet, kostymer är fina grejer. 

Men det är någon väldigt bestämt mening med allt. Och det är heeelt OK.


 

Dagens

När man är sjuk så får man...

... Ben & Jerrys. Ja, jag åt hela burken glassgalen som jag är. Kändes väldigt USA-ish. Dog nästan på kuppen när jag skulle gå till affären, huvudet sprängde och benen var som överkokad spagetti. Men min glass fick jag, och det var det värt. Imorgon tänkte jag vakna helt frisk. God natt då!


I've got the answer to all your problems!

Visst ser det fånigt ut när de står med armarna sådär, speciellt pekfingret också men det är ju askul när man är full. Då blir jag galen och skriker och studsar. Pinsamt. Eller bara härligt!?


Och så förstås jag och pussmunnen

Jag måste dock hålla i dem då de egentligen inte får vistas ute i det fria än. (Booooooring!)

   

Terapi

Tatueringar är min nya aha-upplevelse!

  

 
 
  
Men, ingen panik

Jag vaknade med nedsatt entusiasm till livet idag. Screenade in- såväl som utsida efter svar. Fann snor och feber vilket är helt acceptabelt. Jag kanske rentav förtjänar en släng av förkylning. Längre in kröp det fram demoner som inte visat sig på ett tag. Det är väl dags nu, då jag känt mig så lätt och lustfylld ett längre tag. Så där lätt ÄR det inte. Nänänä.

En bra dag släpper fötterna marken (oftast p.g.a. snygga heels) och jag bokstavligt talat skiner. I allt. Hyn, hållning, humör, huvud och hetta.

En sämre dag släpar hälarna i (i fulare, plattare skodon) och jag är väl jag, men i en mer sansad och tillknäppt form. Korrekt, kritisk och kylig.

En dålig dag är fötterna påväg ner i kvicksand. Allt kretsar kring mig, och neurotiska känslor vinner över intellektet. Det är knappast attraktivt i någon vinkel, men det är också en del av mig. Ännu. 

Skillnad mellan då och nu, är att då odlade jag ett starkt förakt mot mig själv som tillät mig känna smärta och självömkan. Nu måste jag våga se, våga agera och tillåta mig själv existera, vaaaaaaarje dag, oavsett.

Och jag tillägger. Jag må ha en dålig dag, men jag är lugn. Och kan vila i att allt är dynamiskt.Tender fucking moments

När Therese varje morgon vilar sin hand på min arm och borrar in sin näsa i min nacke och gurglar fram ett Mmmmmmariiia samtidigt som jag äter något sjukt gott t.ex. en jordgubbs-passionsfrukt-kiwi-banan-vaniljsmoothie eller en reissumies med ägg och kaviar då blir det så mycket bra på en och samma gång så jag blir matt. 
Jag och min Therese försöker liva upp jobblivet, vi lämnar små presenter i hytterna till varandra, skriver gulliga kärleksservetter och skrattar i alla tonlägen och ljudnivåer möjligt under dagen. Sen ringer vi och väcker varandra med ord som "Gottröramacken" eller "Höstlöv". Vi ser små guldkorn i alla dagar, hur monotona, långa, skitiga eller trötta de är. Nånting AMAZING hittar vi alltid på. Den där stjärnan kan få en intorkad spya att glänsa som guld. Det är därför jag älskar dig persikan! 

Åter till ämnet, den där kombinaton av två fantastiska ting. Depeche Mode och Gabriel och Dresden har fattat. Jag liksom vill gråta av välbehag. ZENIT.I want to be a PORNSTAR!


Min freak show

Jag brukar kalla mitt jobb för en freak show, då majoriteten av människorna där är påverkade av alkohol/droger dygnet runt. Det blir en konstig atmosfär, alla flyr från livet liksom. Själv är jag 100% nykter där, men jag drar mitt strå till showen med dessa! 


Nattens dröm

En vän ringde andfådd och flämtade KOM HIT. NU! Dörren slets upp av en än mer flåsande människa. Jag såg att hon var påväg rakt ner i en panikångestattack och frågade plumpt Hur mår du?
JAG MÅSTE HA VATTEN
skrek hon. Jag gick med snabba steg mot köket, öppnade ett skåp och skulle precis ta ut ett ölstop när det flimrade framför ögonen, benen vek sig och jag hörde glaset krossas innan jag svimmade av.

När jag vaknade där jag låg i en svettpöl på golvet, kände jag genast att min black out berodde på min cocktail av sprit, sömntabletter och smärtstillande som jag tryckt i mig det senaste dygnet. Min vän var nu långt borta inne i sin ångest och jag försökte förklara att jag var dimmig, hög, yr och svag och inte kunde hjälpa henne i det tillstånd jag var. Hon trodde mig inte, hon skrek att jag spelade ett spel, att jag inte tålde att hon mådde sämre, att jag inte var kapabel att agera stöd när fokus låg på någon annan.

Jag staplade runt i lägenheten, i en slags panik, men ändå inte. Jag försökte be om ursäkt om och om igen. Förklara att min tanke aldrig var att bli såhär. Men hon vägrade lyssna.


Vaknade med en extrem obehagskänsla.
Mysenergiiiii

Jag är helt uppfylld av fina energier. Jag älskar att sitta i ett rum med en människa där allting är genuint. Där det finns ett starkt VI, en kraft som känns så stark att ingenting någonsin kan slita sönder den. Där det finns kärlek, ett djup där man inte alltid förstår, men där man väljer att acceptera och hjälpa. Att peppa och skuffa på. Vet ni, där man kan öppna alla sinnen utan att vara rädd. Underbar känsla.

För övrigt har jag drömt en väldigt intensiv dröm inatt där jag hade sex med en äldre kvinna. Jag såg henne liggandes i en säng, slet av mig kläderna och slängde mig på henne. Det var oerhört passionerat. När jag vaknade var jag totalt utmattad och förvirrad. Hoppas på något liknande nu när jag stänger ögonen, att drömma är ju heeelt fantatiskt!

Fabolous huge 75 HH tits!

Åh allting gick så fort, hann bara dit så var det ju över. Men nu är de på plats mina bebisar. 75 HH är mitt nya signum. Somnade, vaknade, och kände ingenting förutom en liten tyngd på bröstkorgen så jag fick åka hem med en gång. Lite tråkigt eftersom jag ju gillar att ligga sjuk. Haha.

Ni får vänta lite med bilder, de är intryckta i en mommo-bh nu i 3 veckor. Kirurgen färgade även håret när jag sov. You like?

Anyway nu åker jag på jobb igen = mindre update. (Och JA, det är en peruk)RSS 2.0