Poltergeist

Det är full action i vår lägenhet. Tavlor ramlar från väggen och glassplitter yr. Korgarna i badrummet lever ett eget liv. En ljusstake vrider sig titt som tätt. Solo morrar och skäller på luftvarelser. Undrar lite uppspelt om det är jag själv, min egen ande som är orsaken. Det var i en stund av otämjd frustration tavlan med glas föll. RSPK, Recurrent Spontaneous Psychokinesis?
Kanske är jag nästa Uri Geller? Fast utan styrning.

Oavsett är jag lugnare nu.
Fokus: Kärlek.


Kommentarer
Postat av: Lilla Monstret

Det har varit fullmåne sen 13:09 om jag inte misstar mig. Alla påverkas olika, vissa fortsätter att ha alltför svårt att producera en egen tanke, medan vissa är orsaken till att ett egensinnigt beteende felaktigt kallas (luna)tic 365 dagar om året. Hmm...som om bara vargarna har patent på att yla mot månen.Djur, speciellt hundar och katter ser så mycket mer än vad dom FLESTA av oss ser. Antar att hjärnan som försvarsmekanism är programmerad att bara se allt som har en fysisk form, så att inte vårt sparkonto går åt att köpa prozac valium och allt vad det där heter som håller en mentalt frisk.Själv, med tanke på att man är en pojke/dude/man och kommer med DNA från vad jag tror är en linje av Wicca i plural, så har jag sett hört och lärt mig mer än vad jag kanske borde, man vill ju alltid veta mer av det som inte är för en själv.Du, du är lite annorlunda än andra. Det är som du vore yoghurt i ett mjölkpaket, ditt intellekt kanske ger intoleranta ont i magen men du kommer i ett attraktivt paket och med en ännu nyttigare insida.

No doubt att du alstrar så pass mycket energi att du antagligen kan få saker att röra på sig men om din hund skäller mot det som man inte ser så är det tio gånger av tio nåt som inte bör vara där och du bör ta bort det innan det påverkar andras humör och kanske hälsa.Ett litet tips bara,

Donera aldrig en massa femmor följt av nollor till folk som "kan"/har "the gift", för dom som verkligen "kan" vill oftast ha annat än pengar så länge som dom inte själva är väldigt fattiga.

Om du ändå vill donera till exempel till ett medium så ta det som ett tillfälle att prata ut.

Jag gjorde själv det hos en zigenar kvinna för några år sedan hos isis kammare när jag var lite trött på att spå mig själv och ville ha någon annans synpunkt. Hon fick mig att må så väldigt mycket bättre även om hon hade fel på det mesta.Wow fan vad jag skriver, ursäkta, jag har tydligen alldeles förmycket fritid =)

2011-05-17 @ 16:30:49
Postat av: Mia

Har en fin vän som är medium, som guidar mig genom livet och spökerier. Hon har aldrig fel, så jag kommer aldrig behöva slänga en förmögenhet på kvacksalvare :)

2011-05-18 @ 04:16:57
URL: http://smutsigtimin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0