Virrvarr.

När jag tänker efter så är människorna i mitt liv alla så extremt olika. I så otroligt olika faser i livet. Det är skönt, att slippa ligga i ett fack med en viss typ av människor bara. Någon lever flerbarnsliv med villa. En annan har precis börjat universitet. En jetsetar runt jorden med champagnedränkta glamourdagar, nästa är Sveriges duktigaste medium, och så en singel som lever dekadent liv i stiletter. Doktorander och hudterapeuter. En är pryd, en annan vet inga gränser. Någons karriärfokus är allt, någon annan föredrar att luffa runt.  And so on.
Jag brukar förespråka ett liv med ett axplock ur alla världar man gillar. Det är lättare att snacka om det, än att praktisera det. Åtminstone för mig. Om det gick skulle jag vilja att veckans alla dagar var vidga för en aktivitet. T.ex.

Måndag: Djup meditation, tystnad, rening.
Tisdag: Ett ecstasypiller och en topnotch klubb, dans till gryningen och någon timme till.
Onsdag: Familjemys, te, inredning, storhandling, tvhäng och barnskratt.
Torsdag: Plugga något sjukt intressant och lära sig spektakulära saker.
Fredag: Yta, singelliv, champagne, skratt, glamour, porr och dekadens. (Ingen baksmälla!)
Lördag: En dag med djuren, hav, skog och strand. Hundar, energi, villkorslös kärlek.
Söndag: Skriva och läsa. Och äta. Och sova.
Jag menar inte att det är omöjligt att kombinera alla element, men det är ju långt ifrån sådär simpelt. Jag försöker att inte tro på ett grönare gräs, men visst har alla livsfaser sin charm. Åtminstone jag kommer aldrig känna mig helt "färdig" med en viss del av livet.
Jag vet inte egentligen vad jag vill ha sagt. Jag bara snackar massa goja i den här bloggen dessa dagar. Men det bara slog mig så hårt.
Den underbara komplexa, paradoxala dynamiken i relationer.
I människor.
I livsval.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0